Keystone logo
Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Представление

Al Rayyan International University College (ARIU) е наследник на първия частен университет в щата Катар, който отвори врати през септември 2000 г. и повече от 20 години е специализиран в предоставянето на дипломи, свързани с бизнеса с фокус върху туризма, хотелиерството и международните бизнес проучвания . През този период университетът работи под егидата на Al Rayyan International Education (ARIE) и NHL Stenden University of Applied Sciences в Холандия.

От септември 2021 г. институцията отваря нова вълнуваща глава от своето съществуване и влиза в стратегическо партньорство с Университета на Дарби в Обединеното кралство.

Чрез това партньорство ARIU ще предлага акредитирани от Обединеното кралство бакалавърски и следдипломни степени, международен мениджмънт на хотелиерството, международен мениджмънт на туризма и международен бизнес мениджмънт.

ARIU в партньорство с Университета на Дарби ще продължи своето наследство като институция за висше образование с високи постижения и водещ доставчик на университетско образование в Катар, региона на GCC и в международен план. ARIU е много добре разположен, за да предостави на студентите чудесни възможности за обучение и кариерно развитие. Местоположението му в оживения град Доха и региона на GCC е жизненоважно за идентичността и успеха на институцията като училище.

Защо да изберете ARIU

В Al Rayyan International University College (ARIU) в партньорство с University of Derby ще бъдете добре дошли в приятна, сравнително малка среда с приятелска и семейна атмосфера, място, където да се почувствате като у дома си от първия момент . ARIU в партньорство с Университета на Дарби предлага четиригодишни бакалавърски програми по Международен мениджмънт на хотелиерството, Международен мениджмънт на туризма и Международен бизнес мениджмънт.

Уникалната образователна концепция ви предлага възможността да придобиете набор от умения, които да ви отличават от другите в областта. Портфолиото от бакалавърски степени, предлагани в Al Rayyan International University College (ARIU), има за цел да предостави висше образование, което ще оборудва своите възпитаници с умения в областта на услугите и международния бизнес мениджмънт, за да станат компетентни иновативни мениджъри и водещи предприемачи. Професионалните степени са разработени и проектирани въз основа на реални бизнес ситуации и са съчетани със смесица от теория и практика, което прави нашите възпитаници особено годни за работа веднага след дипломирането. Програмите и степените, които предлагаме, са същите като тези, предоставяни в Университета на Дарби в Обединеното кралство, и всички завършили получават международно призната акредитирана от Обединеното кралство степен от Университета на Дарби след дипломирането си.

Разбираме, че студентите са толкова важни за нас, колкото и университетът за студентите. Ето защо ние се ангажираме да предлагаме подход към обучението, ориентиран към студента, като същевременно сме оборудвани с различни съоръжения, за да можете да се насладите напълно и да извлечете полза от обучението си.

ARIU в партньорство с университета в Дарби има много силен подход, ориентиран към студентите към ‎ученето и образованието‎. Мисията на нашите програми е да подготви студентите за бъдещите им управленски функции в международни условия. Той представлява гъвкаво и широкообхватно професионално образование за завършилите, които да бъдат посрещнати по целия свят, във всички сектори на услугите и управлението на услугите. Диплома от университета в Дарби отваря врати към едно вълнуващо бъдеще с разнообразни перспективи и възможности за кариера. Нашите студенти са добре подготвени да започнат работа в реалния свят веднага след дипломирането. Имаме успешни възпитаници в редица индустрии, включително банкиране и финанси, хотелиерство и туризъм, търговия на дребно, маркетинг и реклама, спорт, консултации и международна търговия.

Приемане

Местоположения

  • Doha

    Doha, State of Qatar Stenden Qatar University of Applied Sciences Al-Jeleait Street Bin Omran P.O. Box 36037, , Doha

    Въпроси