Africa International University

Africa International University

Africa International University

Представление

Добре дошли в Africa International University

Africa International University е дипломиран християнски университет, разположен в спокойната среда на Карън, стратегическо място, спокойно и благоприятно за учене. Africa International University понастоящем обучава студенти по теология, бизнес, ИКТ, психология, езици, развитие на общността, лингвистично лидерство и образование.

Университетът има персонал и студенти от над 32 държави от петте континента. Тази година университетът завърши студенти от Либерия, Кения, Уганда, Танзания, САЩ, Мадагаскар, Гана, Нигерия, Конго ДРК, Малави, Сейшели, Гамбия, Етиопия, Еретрия Южен Судан и др.

46629_4.JPG

Университетът се надява да обучи повече лидери, ориентирани към Христос, за църквата в Африка и извън нея, за да участват активно и положително, за да повлияят на света. Ние сме проектирали нашите програми в различните области на професионална специализация, за да могат нашите възпитаници да пренесат обучението в кариерата си. Университетът разполага с модерни удобства, за да направи престоя ви комфортен и находчив. Имаме добре заредена библиотека, с книга и съвременни учебни материали. Университетът разполага с модерна ИКТ лаборатория и денонощен достъп до WIFI. За тези, които желаят да живеят в университета, ние разполагаме с модерни обслужвани апартаменти, за да направим престоя ви комфортен.

Начини на обучение:

  • Пълен работен ден
  • Вечерни курсове
  • Базирано в училище
  • Дистанционно и електронно обучение

Приемът е през януари, май, септември и училищните ваканции за училищни (април, август и декември).

46626_3.JPG

Местоположения

  • Nairobi

    Africa International University., Karen, 00502, Nairobi

    Въпроси