Keystone logo
Agribusiness Academy

Agribusiness Academy

Agribusiness Academy

Представление

Добре дошли в Agribusiness Academy . Независимо дали сте нови за индустрията или опитен лидер, имаме удоволствието да ви посетим нашия сайт; ние сме уверени, че ще намерите нещо, което да подпомогне развитието на Вас и вашия бизнес.

Agribusiness Academy е доставчик на онлайн образование за храните

Работим с водещи световни експерти и ръководители на мисли, за да предоставяме актуално, подходящо и практическо образование, за да помогнем на хората, които искат по-добри резултати в бизнеса си. Подкрепяме всеки обучаван с форуми, ръководени от експерти, дискусии на връстници и екип от екипи за обучаеми, посветен на подпомагането на всички да успеят.

Нашите курсове преподават на професионалистите и бизнеса действията, от които се нуждаят, за да осигурят по-добро социално, икономическо и екологично въздействие. Това е добре за хората, добро за бизнеса и добро за планетата. Заедно образованият и иновативен хранително-вкусов и агробизнес сектор може да реши много от проблемите на света и възнамеряваме да бъдем в центъра на това обучение.

Започнете пътуването си днес с един от нашите сертификати или говорете с нас за уникалните нужди на вас или на Вашия бизнес.

Местоположения

 • Reading

  250 South Oak Way GreenPark, RG2 6UG, Reading

 • Newcastle-under-Lyme

  Merchant House 30 Cloth Market Newcastle upon Tyne, NE1 1EE, Newcastle-under-Lyme

  • San Jose

   19925 Stevens Creek Blvd. Cupertino, 95014-2358, San Jose

   Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси