ADG Business School

ADG Business School

ADG Business School

Представление

The ADG Business School е училище на Факултета по бизнес и икономика в Университета Steinbeis. Като такива ние предлагаме интегрирани в работата и ориентирани към практиката курсове с фокус върху индустрията, както и изследвания, свързани с практиката . Дали бакалавър или магистър - най- ADG Business School ви дава точните квалификации за предизвикателствата на бъдещето и осигурява обучение за отговорни задачи за управление.

Като университетски за икономика стойност ориентирани, ние разчитаме на мега тенденции за нашите курсове, т.е. теми като трансформация, иновациите, промяна, цифровизацията - и винаги с акцент върху съвместните ценности и с разбиране на бизнес сектора. Това включва въпроси като цялостната социална отговорност, устойчивост и иновации.

Нашите курсове са отраслово-фокусирани, професионални, интегрирана и практически - и до пренебрегване без академичната иска. Присъствията се редуват с фази на самообучение . За да се гарантира, че нашите ученици трябва да се изработи успешна въпреки голям стрес в работата на гъвкавостта на достатъчно обучението си. Всички курсове, предлагани програми в Щайнбайс университет и провежда в съответствие с разпорежданията на Университета Steinbeis.

Една отлична преподаватели, държавни признаване и акредитация, както и на репутацията на един от най-големите частни университети в Германия - на Щайнбайс университет - говори за нас.

Местоположения

  • Montabaur

    Schlossweg, 56410, Montabaur

    Въпроси