Keystone logo
Jersey

Проучване Магистратура в Jersey 2024

Смяна на валута

Основни месечни разходи за живот

 • Отдаване под наем в общ апартамент

  1027
 • Дял на комуналните услуги

  64
 • Абонамент за интернет

  57
 • Местен транспорт

  59

Примерни разходи за начина на живот

 • Комбо за бързо хранене

  8
 • Билет за кино

  14
 • Чаша местна бира

  6

Относно Jersey

Проучване в Джърси

Висшето образование в Джърси

Отдел на образованието Jersey "и предвижда образователните потребности на учениците, посещаващи училище. Има държавни училища, финансирани от правителството. Има и няколко частни училища тук. Като цяло, училищната система е доста сходен с този на Обединеното кралство по отношение на структурата и качеството на образованието. Въпреки това, тя е малка страна, което означава, че учениците да посещават по-малките училища като цяло. Това може да се подобри качеството на образованието за много хора в тази област.

По отношение на висшето образование в Джърси, ученици, които посещават средно училище вероятно ще се премине към университетски център. Страната предлага колегиум на по-нататъшно образование, наречен Highlands College. Това съоръжение осигурява образователни възможности за пълно и непълно работно време училищата. Highlands College работи като шести клас, както добре.По този начин, тя работи в дух на сътрудничество модата с други училища, включително London South Bank University, Университета на Плимут, и Open University. Студентите, които се записват в Highlands College са в състояние да се получат две години степен нарича степен Foundation. От тази гледна точка, те могат да получат допълнително обучение, за да получат образование в определена област на изследване.

Страната също така има специализирани училища за този вид обучение. Един от най-известните варианти е Международното висше бизнес училище в Джърси. Това е едно училище в частния сектор, които се обучават студенти в различни дисциплини, и всичко това с цел на предоставяне на обучение за международни проучвания. Друго училище в Джърси е на Института по закон. Това е юридическия факултет на страната 'S. Студентите ще се научат да станат застъпници и адвокати в Джърси.

Обучение и Такси

Студентите, които се обучават в държавните училища не заплащат такса за обучение, за да го направят.Като цяло, обаче, това е само на разположение на студентите, които са граждани на страната опция. Други, включително чуждестранни студенти, ще плащат такса, за да се запишат. Този диапазон на таксите значително в зависимост от специалността на студента се записва в и училището.

Висше образование идва на такса, особено за тези студенти, които се записват в Международното висше бизнес училище в Джърси. Това училище на образованието е частно съоръжение и такси са склонни да бъдат по-високи от тук. Въпреки това, училището е и един от най-добрите варианти за студенти, които желаят да получат степен, която може да се използва в международен план, което е нещо много студенти правят.

Международните студенти могат да учат тук. Получаването на студентска виза се извършва чрез самия университет в повечето случаи.

Много от учениците пътуват в чужбина, за да си намерят работа извън Джърси. Въпреки това, страната не разполага със расте здравеопазването промишленост, както и силна бизнес сектор. Намирането на работа в тези области може да бъде опция, след като завършва.

Здравно осигуряване

Студентите, които планират да присъстват на университета в Джърси, ще трябва да получи своя собствена здравна осигуровка. Не е предоставен от училището за участието си. Студентите могат да бъдат в състояние да закупят политики чрез училището или чрез доставчик на трета страна. Въпреки това, училищата, установени правилата относно това дали учениците са в състояние да присъстват, без този вид покритие на мястото.

Студентските Визи

За получаване на студентска виза, учениците трябва да прилагат за първи път на училище по техен избор. Ако училището приема на ученика, той или тя след това е в състояние да кандидатстват за виза чрез правителството. Училището ще представи писмо за приемане позволява това да се случи.