We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Чили

Най-добрите университети за Магистратура Програми в Чили 2024

Брой институции: 64
  • Trece Norte, Чили

  World Wide Chile е мултидисциплинарен екип, където любовта към страната ни е движещата сила за предоставяне на уникални преживявания на тези, които ни посещават, като се фокусират върху предаването на богатството на Чили чрез програми за културно потапяне, които показват Чили и неговия народ такъв, какъвто е. Това е механизмът, който ни позволява повече от 10 години да предоставяме уникални преживявания, които са засилили познанието и връзките на посетителя с нашата култура, постигайки стабилни отношения между чужденци и чилийци. Вариантите, които ни позволяват да постигнем тази цел, са различните програми за стаж, доброволчество, обучение и пътуване, които нашите посетители предприемат по време на престоя си у нас.

  • Providencia, Чили

  Учене в чужбина в престижни университети и езикови училища ViveCampus е водещата агенция, представляваща образователни институции в световен мащаб Присъства в няколко страни, ViveCampus официално представлява стотици програми, достъпни за чуждестранни студенти. Ние ви помагаме безплатно по време на процеса на регистрация и извършвате плащания директно към институциите. Курсове по английски език, дипломи, бакалавърски и следдипломни програми в страни като: Австралия, Канада, САЩ, Англия, Ирландия, Нова Зеландия, наред с други дестинации. На нашия сайт ще намерите информация за датите и разходите по програмите през 2021 - 2022 г. В Чили ViveCampus има офис, разположен в Сантяго, където можем да ви помогнем с всички ваши въпроси по имейл, чат или телефон. Посещаваме и панаири за обучение в чужбина, които обикновено се провеждат в град Сантяго, Чили.

  • Providencia, Чили

  Ние сме университет с участието, съставен от работници, студенти и възпитаници, автономни и независими, плуралистични и отдадени на обществеността. Ние допринасяме критично за развитието на познанията за социалните науки, изкуствата, хуманитарните науки, педагогиката и други области на знанието и научната и професионалната работа в областта на преподаването, изследванията, художественото създаване и връзката с околната среда, в съответствие с изискванията на глобален свят, който се разглежда от Латинска Америка и който допринася в местен, регионален и национален мащаб. Ние обучаваме висшисти и професионалисти с междисциплинарна перспектива, ангажирани с приобщаването и социалната трансформация, с насърчаването и защитата на правата на човека, демокрацията и правосъдието.

  • Huechuraba, Чили

  Мисията на Universidad Mayor е да обучава хората чрез образователен опит, който насърчава етичното поведение, отношение на предприемачество, иновации, лидерство и уважение към културното и социалното многообразие. За тази цел той преподава бакалавърски и магистърски програми за високи постижения и извършва дейности за генериране, артикулиране и разпространение на знания, които допринасят за националната общност в културната, образователната, социалната и икономическата сфера, като се има предвид контекста на глобалната света и нормите на научната строгост.

  • La Serena, Чили

  Мисията на университета в Ла Серена е да култивира, генерира, развива и предава превъзходни знания в различните области на знанието и областите на културата, чрез преподаване, изследване, създаване, иновации, разширяване на университета и връзка с околната среда. Като своя собствена и отличителна черта на мисията си, Университетът в Ла Серена трябва да допринесе за задоволяване на нуждите на общите интереси на обществото, като сътрудничи като неразделна част от държавата във всички тези политики, планове и програми, които насърчават културното развитие социално, териториално, художествено, научно, технологично, икономическо и устойчиво в страната, на национално и регионално ниво, с междукултурна перспектива. По същия начин, като конститутивен и неизбежен елемент от своята мисия, университетът трябва да приеме с призвание за върхови постижения обучението на хора с критичен и отразяващ дух, които насърчават рационалния диалог и толерантност и които допринасят за изграждането на гражданство, вдъхновено от етичните ценности, демократична, гражданска и социална солидарност, зачитаща правата на човека, равенството между половете, коренното население и околната среда. Университетът трябва да насърчава своите студенти да имат връзка с изискванията и предизвикателствата на страната и региона по време на тяхното професионално обучение. Университетът в Ла Серена признава, популяризира и включва като част от работата си мирогледа на местните народи, заселени в неговата област на регионално влияние.

  • Santiago Metropolitan Region, Чили

  Университетът Бернардо О'Хигинс е частен автономен чилийски университет, основан през март 1990 г. и вдъхновен от мисълта на О'Хигиниан. Централната му къща се намира до Parque O'Higgins, в комуната Сантяго. Понастоящем е акредитиран от Националната комисия по акредитация (CNA-Чили) за период от 4 години (от максимум 7), от юли 2018 г. до юли 2022 г. Той е класиран на 35 сред чилийските университети според вебометричната класификация CSIC (юли 2017). Той също е на 27-а позиция в общото класиране и на 10-то място сред частните университети, които не са от Cruch според AméricaEconomía 2019. В рамките на чилийските университети също е на 13-то място сред всички университети в страната; 55 -и в Латинска Америка и 5 -и сред чилийските частни компании в класирането на института Scimago 2020. По същия начин, в сътрудничество с всяко от измеренията, които съставляват институцията, и което е част от постоянния ангажимент за стремежа към върхови постижения във висшето образование, Университетът на Бернардо О'Хигинс приписва на Бакшиш 2021 г.

  • Los Andes, Чили

  Професионалният институт Libertador de Los Andes е висше учебно заведение, което е упълномощено да работи на 22 декември 1981 г. от Министерството на образованието чрез освободено постановление № 292, което е актуализирано на 8 юни 1993 г. Като първи институт на Висшето образование да бъде основано на регионално ниво, а второто на държавно ниво. На 27 юни 2003 г. IPLA получи пълна автономия за предоставяне на всички видове професионални звания в съответствие със законодателството, което го урежда.

  • Providencia, Чили

  За Learn chile Learn chile е мрежа от висши учебни заведения, съставена от повече от двадесет университета и институти за професионално техническо обучение, подкрепяни от Държава Чили чрез ProChile, с цел насърчаване на интернационализацията на академичното предложение на Чили и насърчаване на страната като отлична дестинация за чуждестранни студенти. Learn chile е роден през 2013 г., като основната чилийска мрежа за насърчаване на висшето образование на международно ниво. Той е представен като история за успех в страни като Бразилия, Еквадор, Панама, Перу и Колумбия.

  • Viña del Mar, Чили

  Модерното училище за музика и танци е основано през 1940 г. от пианистите Елена Уайс и Рене Аменгуал, които коренно променят музикалното образование в Чили чрез създаването на стандартизирани учебни програми, програми и системи за оценяване, като по този начин генерират академичен контекст за обучение. на музикантите в страната. В своето начало Модерното училище за музика и танци преподава пиано, хармония и теория, както и виола и цигулка под ръководството на маестро Золтан Фишер. През това време бяха въведени усъвършенствани системи -като техниката Arrau на пиано -, репертоарът беше разширен и значението на оригиналната партитура беше подчертано, създавайки съвременно усещане за изпълнение, което продължава и до днес. Оттогава музикантите на Модерното училище получават обучение, което им позволява да се справят с превъзходство с всеки сценарий в Чили или в чужбина.

  • Santiago Metropolitan Region, Чили

  От основаването си през 1968 г., като „Катедра за работници и селяни”, Duoc UC измина дълъг път на консолидация, за да се превърне в една от ключовите институции във висшето професионално образование в Чили. С повече от 50 години история и най -високата институционална акредитация за седем години, всички, които са част от Duoc UC, могат с гордост да кажат, че хиляди техници и професионалисти, които днес допринасят за икономическото развитие на Чили, са били обучени в една от 9 училища и повече от 70 настоящи кариери, присъстващи в 18 -те си централи в столичния регион, Валпараисо, Биобио, Ла Араукания и Лос Лагос. Студенти от Duoc Образователният проект на Duoc UC, който предлага християнска и интегрална формация, позволява на своите ученици да развият максимално своите способности, компетенции и ценности, превръщайки ги в по -добри хора и професионалисти, подготвени да бъдат включени в глобалното общество. Пътят на върховите постижения, който Duoc UC иска да следва, е белязан от образованието, съсредоточено върху хората, приноса за развитието на страната, връзката с околната среда и постоянното търсене на социална трансформация.

  • Santiago, Чили

  Технологичният университет на Чили INACAP е част от подсистемата на университета, акредитирана е за 3 години в областите Институционален мениджмънт, Бакалавърско обучение и Връзка с околната среда.

  • Providencia, Чили

  Хайделбергският център за Латинска Америка, Център за високи постижения в научните изследвания и преподаването, е следдипломният център на университета в Хайделберг в Латинска Америка. Основан е като първият и единствен център за следдипломна квалификация на германски университет в Латинска Америка и официално открит в Сантяго де Чили на 9 април 2002 г. Центърът е замислен като институция в услуга на академично-научния диалог и целта му е организира, популяризира и насочва докторски, магистърски и дипломни програми, които предлага в съюз с престижни латиноамерикански университети като Чилийския университет, Папския католически университет в Чили и Националния автономен университет в Мексико, наред с други. Той също така организира и провежда специализирани семинари, симпозиуми, летни училища по различни дисциплини, като се стреми да предаде резултатите от немските изследвания и учебно съдържание в страните от региона. Освен това, от централата си в Сантяго де Чили, Хайделбергският център служи като платформа за научно сътрудничество с други изследователски институции или университети във федералната провинция Баден-Вюртемберг. От 2009 г. и след като спечели престижен конкурс за академично качество, организиран от Германската служба за академичен обмен (DAAD) и със средства от германското министерство на външните работи, Хайделбергският център (HCLA) се превърна в Център за високи постижения. В световен мащаб е един от четирите центъра за високи постижения в научните изследвания и преподаването на Федерална република Германия.

  • Viña del Mar, Чили

  Основната мисия на чилийския флот е да участва във външната сигурност и военната отбрана на страната, в опазването на нейния суверенитет и териториална цялост. В мирно време той допринася за насърчаване на националните интереси в чужбина и насърчаване на националното развитие. ВМС е институция за обучение на професионалисти, иновативна в авангардни технологии и тактики, гъвкава спрямо промените и предизвикателствата и солидна по отношение на принципите и ценностите, която се развива и се подготвя да използва своите ресурси в полза на най-добрия интерес на всички чилийци .

  • Concepción, Чили

  Професионалният институт Вирджинио Гомес е солидна институция за висше образование, родена под крилото на Университета в Консепсион, с присъствие в градовете Консепсьон, Чилан и Лос Анджелис, с предизвикателството да отговори на необходимостта на страната да има високопрофесионални техници . обучени да насърчават регионалното и националното развитие. В момента има 9 хиляди студенти и повече от 28 хиляди възпитаници, които се стремят да завладеят мечтите си. За да ги подкрепим и изпълним нашата цел, ние непрекъснато разработваме механизми за осигуряване на качество, като постоянно ни свързваме с обществото, околната среда и производствения сектор, така че учебните органи на преподаваните програми да вървят ръка за ръка с нуждите на обществото. Това ни насърчава да бъдем гъвкави и да се адаптираме към промените, не само чрез обучение на висококвалифицирани работници, но и чрез залагане на развитието на хора, подчертаващи ценности като уважение, отговорност, ангажираност, ориентация към услуги и качество в нашата образователна стратегия.

  • Alcobendas, Испания
  • Buenavista, Мексико
  • + 3 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...