Чехия

Най-добрите университети за Магистратура Програми в Чехия 2023

Брой институции: 75
  • Prague 3, Чехия

  Факултетът по международни отношения (FIR) е един от най-големите факултети в Пражкия университет по икономика и бизнес. Има две основни направления както в преподаването, така и в научните изследвания: Международен бизнес и Международна политика и дипломация. Други програми, фокусирани върху бизнеса и правото, международната политика и дипломацията или туризма, също играят неизбежна роля. Ключовата отличителна черта на FIR е високото ниво на интернационализация на всички етапи със силен акцент върху езиковите познания на студентите.

  • Prague, Чехия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague 1, Чехия

  Академията за сценични изкуства в Прага (AMU) е най-голямото училище по изкуства в Чехия. Благодарение на широкия си обхват, вариращ от театър, музика и танци до телевизионна и филмова продукция, AMU се счита за разнообразно и подхранващо пространство за млади артисти, за да открият, овладеят и по-нататък да развият всички таланти, които притежават.

  • Prague, Чехия

  Prague School of Creative Communication е частен колеж, който ще ви подготви идеално за кариера във всички области на творческата индустрия. Нашите учебни програми/специализации: - Творчески маркетинг и комуникация (Дигитален маркетинг и комуникация, Творчески маркетинг, Мениджмънт в творческата индустрия) - Литературни изкуства (Литературни изкуства, Писане на реклами в медиите) - Визуални изкуства (Фотография и аудиовизуални изкуства, Анимация и визуални ефекти, графичен и медиен дизайн) са свързани с практическата работа на рекламни агенции, графични студия, издателски компании и медийни институции. По време на обучението си ще работите по реални поръчки.

  • Pilsen, Чехия

  Машиностроителният факултет е един от най-старите факултети в Пилзен и е доказал своята незаменима позиция в този индустриален град в продължение на повече от 70 години.

  • Prague, Чехия

  Ние сме най-големият частен колеж в Чешката република с над 7000 студенти в 2 места в градовете Прага и Бърно. Основана през 2001 г. като първата частна колежска институция, тъй като сме подготвили повече от 20 000 студенти за кариера в корпоративния и публичния сектор.

  • Brno, Чехия

  Университетът по ветеринарни науки в Бърно е основан през 1918 г. В момента университетът се състои от три факултета - Факултет по ветеринарна медицина, Факултет по ветеринарна хигиена и Факултет по екология. VFU Brno е единственият университет в Чешката република, специализиран във ветеринарна медицина, ветеринарна хигиена и екология, и само един от двата университета, които преподават фармацевтични науки. Намира се в рамките на град Бърно в градския район на Бърно - Кралово поле, в университетския кампус, където се намират всички образователни и изследователски съоръжения.

  • Prague 6, Чехия

  Czech Technical University in Prague е най-старият технически университет в Европа, основан през 1707 г. и понастоящем е водещ университет за технически изследвания в региона и в Пражкия изследователски клъстер. CTU предлага студенти, докторанти и докторантури в 8 факултета: Факултет по строителство, машиностроене, електротехника, ядрени науки и физическо инженерство, архитектура, транспортни науки, биомедицинско инженерство, информационни технологии и програми в бизнес училището на MIAS. Освен това CTU предлага безплатни спортни курсове, можете да посетите и да се обучавате в Националната технологична библиотека и да почувствате международната общност в Campus Dejvice в сърцето на Европа.

  • Nancy, Франция
  • Metz, Франция
  • + 6 Още

  Université de Lorraine е френски държавен университет, който предлага на своите близо 52 000 студенти пълен набор от изследвания във всички области и в съответствие с модела на Болоня (бакалавър / магистър / доктор).

  • Prague, Чехия

  Пражкият университет по икономика и бизнес (VŠE) е един от най-престижните университети в областта на управлението и икономиката и многократно е бил сред най-добрите училища в класацията на European Business School на Financial Times.

  • Prague, Чехия
  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства

  Европейският център за кариерно обучение предоставя практическо обучение под формата на уникални програми в областта на правото, международния бизнес, информационните технологии, архитектурата и дизайна, устойчивостта и инженерството. Нашата цел е да образоваме млади и талантливи студенти за това как наистина работи професионалният свят.

  • Liberec, Чехия

  Резултатите от най-високо ниво в научните изследвания и науката, отличните постижения в преподаването и интердисциплинарното сътрудничество са за Technical University of Liberec от 1953 г. Около 7000 студенти учат в седем факултета и един специализиран институт.

  • Prague, Чехия

  ARCHIP е прогресивно ново архитектурно училище, хибрид на глобални и местни мащаби, на концептуално и техническо обучение и философско пространство, съчетаващо най -доброто от европейската и американската традиция на архитектурното образование.

  • 12, Чехия

  Ústav práva a právní vědy е чешко училище по право и мениджмънт, фокусирано върху предоставянето на мениджърско, професионално образование в рамките на образователни програми MBA, BBA, LLM., DBA, MPA и MSc. Съдържанието на преподаването на индивидуални програми се основава на най -новите андрагогически познания в образованието за възрастни и е напълно адаптирано за много заети участници.

  • Prague, Чехия

  Основната мисия на Пражкото международно училище по мениджмънт е да предложи на кандидатите международно признати MBA изследвания, които отговарят на взискателните изисквания на неговото ниво. Един от ключовите фактори за успешния бизнес е качеството на управление. За много компании, особено с международно участие, степента MBA е критерий при търсене на нови мениджъри.