Филипини

Най-добрите университети за Магистратура Програми в Филипини 2024

Брой институции: 24
  • Danao City, Филипини

  Добре дошли в MCSM! Щастливи сме да споделим с вас защо сме избраната институция за естествената медицина, както и Фондация за научни изследвания. Построен и основан в историческия щат Малака от покойния д-р Исхак през юни 2008 г., Malacca College of Science and Management в Малака е първият колеж по допълнителна медицина в Югоизточна Азия. Първата партида студенти, записани през юли 2009 г., видяха 50 аспиранти, които са преминали курса към диплома по естествена медицина.

  • Manila, Филипини

  Ние сме National University , динамична частна институция, отдадена на изграждането на нацията, международно призната в преподаването и научните изследвания. Воден от основните ценности и характеризиран от нашето културно наследство на динамичния филипинизъм, National University се ангажира да предоставя подходящи, иновативни и достъпни качествени образователни и други програми за развитие.

  • Pasig, Филипини

  Католическото училище, дясната ръка на църквата в евангелизацията на Божия народ, е натоварено със задължението да развива християнин, който не само познава догмите и доктрините на своята Църква, но и ги превръща в своя начин на живот. Тя изгражда и засилва чувството му за дълг и цел, чувство за лична, гражданска и морална отговорност.

  • Naga, Филипини

  Ateneo de Naga University , водещ университет в страната, предлага отлични инструкции и обучение, провежда енергични изследвания и се занимава с общественополезна дейност, която в крайна сметка трансформира обществото, особено в Бикол. Това е възможно чрез компетентния, креативен и ангажиран преподавател, персонал, администратори, интегрирани системи и отлични съоръжения.

  • Quezon City, Филипини

  За да разберете душата на Ateneo de Manila University какво го е оформило и откъде е дошло, къде отива и къде може да ви отведе - от съществено значение е да разберете девиза му „Лукс в домино“ или „Светлина в Господа“. От писмото на св. Павел до ефесяните (5: 8) тези думи улавят духа на начин на живот, който Атенео държи на синовете и дъщерите си, тъй като най-добрият им принос в Божието дело преобразява света.

  • Ozamiz City, Филипини

  От основаването си преди повече от 8 десетилетия и с комбинирания блясък и отдаденост на йезуитите, реколектите, мисионерите от Колумбън и християнските братя, Университетът остава съвестен и в челните редици със своята религиозна, историческа роля и богато наследство на науката в производството и образованието отлична и ориентирана към обслужване младежа на Misamis Occidental, съседни градове и отвъд залива.

  • Quezon City, Филипини

  World Citi Colleges вярва, че неговата образователна визия и мисия представляват високо призвание и служение. Обвързан със своята отдаденост на високите постижения в образованието, той има мандат да води в холистично и професионално образование, което е християнско по основа, националистическо в перспектива, основано на компетентност и ориентирано към научни изследвания в учебна програма, научно на акцент, глобално по обхват и културно разнообразно в ориентация.

  • Manila, Филипини

  Докато University of Santo Tomas отличава с това, че е най-старият съществуващ университет в Азия, възрастта му е съчетана с неговото предимство във филипинското образование. Не само, че се гордее с няколко първи в различните сфери на образованието.

  • Quezon City, Филипини

  Kalayaan College (KC) е частна институция за висше образование, основана през 2000 г. от преподаватели от Университета на Филипините (UP), ангажирани с качествено висше образование за филипински студенти и заинтересовани студенти в чужбина. KC отвори врати през юни 2001 г. на оригиналния си сайт в Riverbanks, Марикина. През май 2009 г. KC се премести на сегашното си място в Manga Road ъгъл Aurora Boulevard в Кесон Сити.

  • Dasmariñas, Филипини

  National College of Science and Technology (NCST) е една от водещите образователни институции в огромното нарастващо населено място на град Дасмариняс, Кавите. NCST е избрал Cavite за свое място на раждане поради стратегическото си местоположение, разполагащо с многобройни технологични индустрии и компании, работещи в различните технопаркове в провинцията, което е съзнателно с институционалния ангажимент за обслужване на младежта на CALABARZON.

  • 768, Филипини

  През 1946 г. д-р Франсиско Т. Далупан, старши, в отговор на молбите на филипинските младежи за колеж след края на Втората световна война, създава първата част от голямата си визия за университет - Филипинския колеж по търговия и бизнес администрация. Това беше последвано от четири колежа през 1948 г .: Либерални изкуства, Образование, Стоматология и Висше училище.

  • Quezon City, Филипини

  De La Salle Araneta University (DLSAU) е седмият член на системата De La Salle и най-младият университет в Ласалиан във Филипините. Създаден през 1946 г. като Институт по земеделие Аранета в Булакан, университетът е преместен в Малабон през 1947 г. и е преименуван на Университетска фондация Грегорио Аранета през 1978 г.

  • Manila, Филипини

  Vatel Manila предлага програма за международно управление на хотелиерството и се помещава в De La Salle-College в Saint Benilde. Benilde е среда за обучение, която подхранва учениците да развиват техните интереси и страсти и ги обучава да станат професионално компетентни в утвърдените индустрии и нововъзникващите области на специализация.

  • Boston, Съединени Американски Щати
  • Mexico City, Мексико
  • + 32 Още

  Ние създаваме среда, в която нашите партньорски училища имат шанс да се свържат с таланти на мощно, лично ниво и да насърчават връзки с висококвалифицирани кандидати.

  • Makati, Филипини

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...