Keystone logo
Тунис

Най-добрите университети за Магистратура Програми в Тунис 2024

Брой институции: 4
  • Tunis, Тунис

  Бизнес училището emTUNIS е първото африканско училище по мениджмънт, посветено на обучението на ръководители. разположени в Тунис, столицата на ТУНИС, ние предлагаме на ръководители, програми с много висока добавена стойност, които им позволяват да надхвърлят потенциала си и помагат на бизнеса да се ориентира в безпрецедентни предизвикателства и да проправи нови пътища. За да постигнем тези цели, ние предлагаме няколко метода на обучение: онлайн, на място с поредица от тренировъчни лагери, комбинация от два,... вие систематично ще имате график, като вземете предвид натоварването, което имате във вашата компания.

  • Tunis, Тунис

  Université Internationale de Tunis е основан през 2002 г. от Héla Ennaifer за нуждите на пазара на труда, в сътрудничество с учени и професионалисти, с върхови постижения като лозунг.

  • Tunis, Тунис

  Разположено в един от най-популярните бизнес квартали на Голям Тунис, частното училище LAW & BUSINESS SCHOOL ( Ecole Internationale Supérieure Privée de Droit et des Affaires ) е частна университетска институция, одобрена от Министерството на висшето образование и научните изследвания на Тунис от 16 октомври , 2015 (Одобрение № 01/2015).

  • France Online, Франция
  • Belgium Online, Белгия
  • + 13 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...