Keystone logo
Тайланд

Най-добрите университети за Магистратура Програми в Тайланд 2024

Брой институции: 25
  • Pratu Chai Sub-district, Тайланд

  มหาวิทยาลัยราชภัฏพระนครศรีอยุธยา Произхожда от училището за обучение на учители в Стария град, което крал Чулалонгкорн (Рама V) с милост и милост се радва да предостави сумата от 30 000 бат на Министерството на Дхарма за създаване на училище за обучение на учители. 1 юли 1905 г., след което се развива в Учителско училище за учители Phra Nakhon Si Ayutthaya и съответно учителския колеж Phra Nakhon Si Yuthaya на

  • Khlong Nueng, Тайланд

  Valaya Alongkorn Rajabhat University под кралския патронаж е основан от Нейно Кралско Височество Somdetch Phra Raja Pituchha Chao Fa Valaya Alongkorn, Krom Luang, принцесата на Phetchaburi. Н. Пр. Принцеса Валая Вайгхаркорн беше силно загрижена за образованието на млади тайландски жени.

  • Khok Khian, Тайланд

  в шкафа На срещата на 8 юли 2003 г. по принцип беше одобрено създаването на университети в провинциите Наративат и Накхон Фаном. чрез сливане на образователни институции, които вече съществуват в провинцията за да използваме ресурсите заедно за максимална полза Има възможно най -малко инвестиции. без да противоречи на образователната философия и мисия на бившата образователна институция

  • Tha Sut, Тайланд

  Mae Fah Luang University (MFU) е създаден като автономен публичен университет, съгласно Кралската харта, през 1998 г., с щедра подкрепа от Кралското тайландско правителство. Университетът е създаден, за да отговори на нуждите на хората в северната част на Тайланд и да отбележи милостивия принос на майката на краля, Нейно Кралско Височество Принцеса Сринагариндра, с любов известна на своите поданици като „Mae Fah Luang“.

  • Pa O Don Chai, Тайланд

  วิทยาลัยเชียงราย Одобрен за създаване от Министерството на университетите на 18 юли 2003 г., позволяващ управлението на бакалавърска степен под надзора на Министерството на образованието. Съгласно Закона за частните висши училища (№ 2) B.E. 2535

  • Thai Buri, Тайланд

  Walailak University е на 26 години на 29 март 2018 г. Въпреки това, движението на местните за създаване на университет в провинция Nakhon Si Thammarat започна преди около 50 години, през 1967 г. Но това отне 12 години преди членовете на парламента от Nakhon Si Thammarat първо предложи на парламента през 1979 г. законодателство за създаване на университет в провинцията.

  • Lak Hok, Тайланд

  Rangsit University : Разположен в двеста деветдесет и две (292) стафиди Lak-Hok подрайон, на Paholyothin Road, провинция Pathumthani, на разстояние само три (3) километра от летище Don Muang. Общността Muang-Ake с 4000 раи заобикаля университета.

  • Bang Phli District, Тайланд

  Свързани училища в Сарасас Признато е като двуезично училище в челните редици на ученици с чужд езиков потенциал. особено английския език, докато не стане очевидно Наред с академичните знания в различни области от 1964 г. досега, възможността е разширена до висше образование, а именно „ สถาบันเทคโนโลยีแห่งสุวรรณภูมิ “ (SUVARNABHUMI INSTITUTE OF TECHNOLOGY -SVIT).

  • Lam Sai, Тайланд

  През 1887 г. (BE 2430 г.) Негово Величество крал Чулалонгкорн (крал Рама V) основава първия колеж Сангха в Тайланд, наречен „Махадхату Виттаялай“, който се намира във Ват Махадхату в Банкок. Той е предназначен да бъде място, където монаси, послушници и миряни идват да учат Типишака и висшето образование.

  • Bang Toei, Тайланд

  През 1996 г. Shinawatra University започва с инициативата на д -р Таксин Шинаватра и проф. Д -р Пура Чай Пиамсъмбун. Да се ​​създаде частен университет За да се подпомогне развитието на съседните страни и региони, в съчетание с идеята за разработване на модел на Университета е приятелски настроен към околната среда на д -р Sunthorn Boonyathikarn до 1999 г., университетските бюра позволяват създаването на Shinawatra University . Shinawatra University има за цел да бъде водещ международен университет, фокусиран върху академични изследвания. Университетът се стреми към върхови постижения в обучението и преподаването, иновации, лидерство. Развитие на предприемачеството Ангажиране и обслужване на Общността Тя работи с най -високите етични стандарти и дава приоритет на социалната отговорност.

  • Bangkok, Тайланд

  Националният институт за администрация за развитие (NIDA) е създаден, за да осъществи визията на Негово Величество Бумибол Адулядедж за напредък в развитието на Тайланд чрез създаването на напреднала образователна институция, която да подготви хората да станат агенти на промяната за националното развитие. Въпреки че първоначално NIDA е създадена в подкрепа на националното развитие в Тайланд; тази цел сега е разширена, за да обхване регионалното развитие в страни извън Тайланд, с цел да се получат висши студенти, които могат да служат в публичния, бизнес и нестопанския сектор.

  • Bangkok, Тайланд

  Академично бижу в сърцето на Банкок, Chulalongkorn University е първият и най-престижен университет в Тайланд. Основан през 1917 г. от крал Ваджиравуд, в чест на баща си, крал Чулалонгкорн, Университетът от самото си създаване е известен със своите академични постижения. Днес тя е нараснала, за да обхване 26 учебни единици (19 факултета, 3 училища, 3 колежа, 1 институт), с включени приблизително 26 000 студенти и 11 000 студенти и 3000 членове на преподаватели.

  • Barcelona, Испания
  • Bangkok, Тайланд

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bang Phut Sub-district, Тайланд

  Sukhothai Thammathirat Open University стреми да бъде отворен университет от световна класа, използващ система за дистанционно обучение, за да осигури обучение през целия живот за всички.

  • Khlong Nueng, Тайланд

  Добре дошли в Училището по инженерство и технологии (SET) в Asian Institute Of Technology , където се стремим да се превърнем в уникален и престижен мултикултурен център за висше образование, развиващ висококвалифицирани инженери и технолози, които играят водеща роля в насърчаването на индустриалната конкурентоспособност на региона интеграцията му в глобалната икономика.