We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Тайван

Най-добрите университети за Магистратура Програми в Тайван 2024

Брой институции: 50
  • 135號, Тайван

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Taipei, Тайван

  Shih Hsin University предлага широка гама от програми за бакалаври и дипломирани студенти в дневното си училище и нощното училище. За да отговори на търсенето на възрастни, които копнеят да обогатят знанията си или да продължат образованието си, университетът предлага множество програми за продължаващо обучение, водещи до бакалавърски, магистърски и докторски степени. В допълнение, университетът предлага и специална бакалавърска програма за завършилите тригодишни професионални колежи.

  • Taipei, Тайван

  Kaohsiung Medical University (първоначално известен като Медицински колеж в Гаосюн) е официално създаден през 1954 г. Освен като първият частен медицински университет в университета, той също се е превърнал във важна люлка за висококвалифицирани лекари и специалисти, свързани с медицината. Kaohsiung Medical University беше център както на медицински грижи, така и на изучаването на местната тропическа медицина в първите дни. Колежът остави настрана своята мисия за изследване на тропически болести, след като Световната здравна организация обяви, че вече не е ендемична зона за тропически болести, и насочи цялото си внимание към постоянно развиващите се области на фундаменталната медицинска наука и клиничните медицински изследвания. Университетът също продължава да укрепва своите медицински услуги. Kaohsiung Medical University е положил солидна основа като водещо южно медицинско заведение. След като Медицинският колеж на Гаосюн стана университет през лятото на 1999 г., той се възползва от тази възможност да се движи по -бързо и по -далеч и да постигне най -високите стандарти в преподаването, научните изследвания и обслужването. Споделената визия на всички в Kaohsiung Medical University в Каосюн е да превърне университета в модерна, перспективна институция, стремяща се към върхови постижения както в академичните среди, така и в медицинските грижи. Kaohsiung Medical University има всички силни страни на утвърден университет. Съществува широка гама от курсове, свързани с медицината, а съоръженията както за основни, така и за клинични изследвания са достатъчни и с добро качество. Университетът се намира в центъра на град Каосюн, вторият по големина град в страната, който притежава всички атракции и вълнения от градския живот.

  • Taipei, Тайван

  На 1 юни 1960 г. той е основан от двама лекари, Ху Шуйван и Сю Цянтян, и ентусиазирани медицински педагози. Започвайки от трите колиби от калай, от книги и стъклени тръби до голяма земя и къщи, всички бяха дарени от частни лица. След половин век в синьото Пекинският медицински университет премина през 17-ия съвет на директорите, 8 председатели и 10 директори. Те са пионери на изключителните постижения на Пекинския медицински университет. Вярвам в наследството на сегашния председател Джан Венчан и директора Лин Дзянхуан. След това ще доведе нашето училище към международния свят!

  • Taipei, Тайван

  Qinyi е основан през 60 -те години на миналия век като национален университет за наука и технологии, който е различен от другите училища. Първоначално е било частно училище, а след това е дарено на страната през 1981 г. и е реорганизирано като национален университет. Основателите генерал Джан Минг и г -жа Уанг Гуосю практикували концепцията „образованието не е нищо друго освен пример“ с безкористния дух да го вземат от обществото и да го върнат на обществото. През 1981 г. президентът Лий Тенг-хуей потвърди приноса им за обществото с похвалата на „Гонг Хонг Хуа Ю“. Двамата основатели получиха заповедта за похвала на президента съответно през 1994 г. и 1999 г. Историята на развитие на училището е разделена на четири основни етапа: частни колежи (60,08 ~ 81,06), национални колежи (81,07 ~ 88,07), Национален технологичен институт (88,08 ~ 96,01) и Национален технологичен National Chin-Yi University of Technology (96,02 към днешна дата) .

  • Taipei, Тайван

  Нашето училище се посвещава да обучава нашите възпитаници да постигнат богато усъвършенстване: реализация, иновации, всеобхватност и хармонизация, известни още като наши критерии. Следователно, с четирите култивации, студентите трябва да придобият IEEE, сертификати за информация, английски език, опит и етика, за да завършат. • Реализация: Този показател отразява работната нагласа на техниците. Очаква се нашите ученици да могат да управляват практическите операции и в същото време да подобрят способностите си. • Иновации: Този показател определя способността на нашия възпитаник да търси и актуализира информация в своите професионални области. • Изчерпателност: Този показател очаква нашите ученици да могат да общуват в глобалното село на международния език. • Хармонизация: Този показател вдъхновява всички ученици да обърнат внимание на традиционното морално и етично преподаване. Надява се също, че технологичното приложение и моралът могат да се комбинират хармонично.

  • Taipei, Тайван

  Няма тухлени стени, които да ограничават хоризонта ви! Няма огради, които да ограничават възможностите! Всички сгради в кампуса са заобиколени от разнообразие от дървета и растения като тополи, кралски пуансиани, орхидеи, сейба, златни душове, гардения, лилейници, широколистни борови дървета и плачещи върби.

  • Taipei, Тайван

  Да се развиват талантите с уникалния дух на NUTN, жизнената грамотност и професионалната пригодност за работа. Характеристики и бъдещо развитие Да се утвърди NUTN като марка за отглеждане на таланти и да играе добре ролята на университета в модернизираното общество. Да се засили сътрудничеството с местните власти и промишлеността, като се представи университет, проявяващ своята богата локация и международен ангажимент. За да оживите учебната среда чрез скритите учебни програми в кампуса, като например Форума на големите майстори, и иновативни практики и практики „Измислете нестандартно“. Да насърчава иновациите в персонала и административната ефективност за подобряване на качеството на преподаване и услуги, запазвайки академичната свобода, справедливостта и правата на учене на учениците. Укрепване на връзката с възпитаници и обществени ресурси за постигане на образователната цел на университета. Да се превърне в изискан примерен университет с местни и регионални дълбоки характеристики, добре свързан с международната общност.

  • Taipei, Тайван

  Университетът Чунг Хва е създаден през 1990 г. При внимателното планиране на борда на директорите и училищните надзорници училището има следните постижения и характеристики: Ориентирани към заетостта три гимназии Според последните проучвания на Министерството на образованието, 104 Manpower Bank , и 1111 Manpower Bank, завършилите университета Chung Hwa имат трите най -високи показатели като „висока заетост, висока заплата и висока корпоративна удовлетвореност“. Сред тях процентът на заетост на учениците в нашето училище е първият в цялостния университет с отлични субсидии за преподаване от Министерството на образованието. Според 104 статистически данни на Human Bank, средната заплата на повече от половината от завършилите е по -висока от средната заплата на завършилите национални частни университети и е класирана 5 поредни години. 1111 Корпорация за човешко банкиране е най -доволна от първите 10 частни университети. Единственият частен университет в района на Zhumiao, който е получил международна двойна сертификация AACSB и IEET Chung Hwa University е единственият частен университет в района Zhuzhumiao, който е акредитиран от Американската асоциация за насърчаване на международните бизнес училища (AACSB) и Китайското общество на инженерното образование (IEET). Степените и кредитите, получени от студентите, могат да се използват по целия свят. Училището по мениджмънт не само се нарежда сред първите 5% от най -добрите училища за бизнес мениджмънт в света, но също така се нарежда сред топ 450 университета в Азия в оценката за QS за 2020 г. от британската изследователска компания за висше образование и се нарежда на 11 -то място сред цялостните частни университети в Тайван.

  • Taipei, Тайван

  National Chiayi University е създаден през февруари 2000 г. чрез сливане на два съществуващи колежа в Chiayi, т.е. Националния технологичен институт Chiayi (NCIT) и National Chiayi Teachers College (NCTC). Университетът вече има седем колежа (учителски колеж, колеж по хуманитарни науки и изкуства, колеж по мениджмънт, колеж по селско стопанство, колеж по наука и инженерство, колеж по науки за живота и колеж по ветеринарна медицина), които включват 39 бакалавърски програми (40 катедри ), 12 бакалавърски програми за работа (1 програма, 39 магистърски програми (42 класа), 14 магистърски програми без откъсване от работа и 7 докторски програми (1 програма) през 107-та семестриална година. NCYU е един от най-старите и най-големите университети в южната част на Тайван.

  • Taipei, Тайван

  National Taiwan Ocean University (NTOU) е създаден през 1953 г. като провинциален Тайвански морски технологичен колеж. Единадесет години по -късно, през 1964 г., ние станахме морски колеж, който предлагаше бакалавърска и магистърска степен в различни морски области. През този период колежът беше подкрепен от правителството на провинция Тайван на Република Китай. През 1979 г. станахме национална институция и бяхме преименувани на Националния тайвански колеж по морска наука и технологии. Десетилетие по-късно, през 1989 г., колежът се превръща в пълноправен университет. В момента NTOU има седем колежа - морска наука и мениджмънт, науки за живота, океанска наука и ресурси, инженерство, електротехника и компютърни науки, океанско право и политика, както и хуманитарни и социални науки. Тези колежи разполагат с общо 22 бакалавърски катедри, 12 висши институти, 28 магистърски програми и 20 докторски програми. Университетът е претърпял голям растеж и промяна и сега е признат за един от най -важните национални центрове за високо образование и стипендии, особено в областта на морските науки, морските изследвания и риболова. В отговор на променящите се нужди на обществото и разширяващите се интереси на нашите студенти, ние се развиваме в цялостен университет с уникален морски фокус. Ние се стремим да бъдем международно известна институция за висше образование. За тази цел нашите програми за социални науки и свободни изкуства се развиват като основна част от образованието в NTOU. Университетът бързо се движи към осигуряване на положителна учебна среда и култура за интелектуално и личностно израстване, като океанските интереси са нашата уникална характеристика.

  • Taipei, Тайван

  TransWorld University (TWU) се намира в красивия окръг Юнлин в западно-централен Тайван. Той е близо до езерото Sun Moon и планината Алишан, две популярни дестинации в Тайван. TransWorld University е „Ценете честността, практикувайте почтеността“ и е изградено върху четирите стълба на искреност, прагматизъм, творчество, LOHAS. Университетът е официално основан през 1992 г. като Transworld Junior College of Commerce, търговски младши колеж. Той беше официално обновен до четиригодишен институт през 2000 г. и промени името си на Transworld Institute of Technology. На 1 август 2010 г. Технологичният институт на Transworld е одобрен от Министерството на образованието като TransWorld University . През 2011 г. TransWorld University е удостоен с 60 милиона NT $ в наградите „Teaching Excellence Awards“ от тайванското министерство на образованието (MOE). През 2013 г. на TransWorld University се предоставят NT $ 45 милиона от MOE за втори пореден път. TWU се разраства бързо в кратката си история от общо 750 студенти и 7 академични катедри през първия си семестър до около 6000 студенти и 14 катедри и 5 висши института днес.

  • Taipei, Тайван

  Kao Yuan University , известен преди като Частен Технологичен колеж Као Юан (основан през 1986 г.), е първата академия от Е-поколение, разположена в Научния парк Гаосюн, Тайван. Официално одобрен от Министерството на образованието (наричан по-нататък MOE), Технологичният колеж на Kao Yuan Junior Technology College започва да набира студенти през 1989 г., а професор Liaw, Feng-Jeng е неговият първи президент. Има и осем висши училища, включително операция и управление; Химическо и биохимично инженерство; Гражданско инженерство; Архитектура; Информационни технологии и приложения; Електронно инженерство; Електроинженерство; Машиностроене и автоматизация. Има и петнадесет отдела, включително електронно инженерство; Електроинженерство; Машиностроене и автоматизация; Електрооптични науки и инженерство; Гражданско инженерство; Химическо и биохимично инженерство; Архитектура; Бизнес администрация; Международен бизнес; Управление на маркетинга и дистрибуцията; Управление на информацията; Информационна комуникация; Информационни технологии и приложения; Приложни чужди езици; Зелени науки и технологии. Предлагат се пет дипломни програми, а именно: RC Fastener Industrial Technology (Graduate School); Департамент по наука и здравеопазване на ароматната козметика; Дипломатическа програма TRC за екологична среда; Културна индустрия и интегрирана дигитална програма за дипломи, управление на туризма и свободното време, катедра „Механично и автоматизирано инженерство“-Разширено отделение за превозни средства (преименуване) и катедра „Архитектура-отдел за интериорен дизайн (преименуване), одобрено от МОН.

  • Taipei, Тайван

  Сътрудничеството между учители и ученици е като семейство Само един топъл и изискан кампус и етиката на учителите и учениците с братя и сестри могат да възпитат нови хора със здраво тяло и ум, морал и интелигентност. Младите хора, израснали в Xiuping, са отворени, оптимистични и предприемчиви хора на земята. Най -специализираната технология с хуманно сърце в ума Човечеството означава уважение и любов към човешката култура и цивилизация. Всички най -специализирани индустриални технологии трябва да имат този вид хуманистична конотация и човечеството има нова надежда. Култивираните от Xiuping таланти са не само елити в индустриалните технологии, но и интелигентни хора с богати хуманистични качества. Съчетаване на индустрията, правителството и академичните среди за подобряване на конкурентоспособността Академията трябва да общува тясно с индустрията и дори с правителството, за да схване най -новата информация, да разбере бъдещите тенденции и да култивира най -полезните таланти. Сюпинг хората, които стъпват в обществото, определено са силно конкурентни технически хора.

  • Taipei, Тайван

  Основател на училището е Учителят Чен Ян от будистката благотворителна фондация Tzu Chi. С големия стремеж към състрадание и радост, Учителят се впусна в голямата мисия да спасява трудностите и създаде цяла цяла мисия да помага на хората в Източен Тайван.