Keystone logo
Саудитска Арабия

Най-добрите университети за Магистратура Програми в Саудитска Арабия 2024

Брой институции: 4
  • Al Hofuf, Саудитска Арабия

  Колко сме доволни от King Faisal University , града на знанието в оазиса Al-Ahsa; да ви приветства чрез своя електронен портал и неговите прозорци с изглед към постиженията на този древен университет и неговите постижения, обхващащи повече от четири десетилетия и половина от 1395 г. до AH 1975 г., съответстващи на 1975 г. от н.е., и продължавайки да благодарим на Всемогъщия Бог, а след това с щедрите грижи и неограничената подкрепа, които получава от нашето мъдро ръководство Бог да го благослови, вярвайки в пионерската и лидерска роля, поверена на образователните и изследователски институции на страната, за да допринесе за постигане на цялостно национално развитие.

  • Jeddah, Саудитска Арабия

  BMC е основана през 2005 г. и се намира в Северен Обхур в Джеда. BMC има девет програми по медицински и здравни науки и побира до 7000 студенти.

  • Riyadh, Саудитска Арабия

  Образованието на жените в Кралство Саудитска Арабия получава много грижи и внимание, което позволява на саудитските жени да правят уверени и стабилни стъпки към реализиране на своите стремежи и им дава възможност да демонстрират отлични постижения в различни области.

  • Sharjah, Обединени Арабски Емиерства
  • Cape Town, Южноафриканска Република
  • + 14 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...