Keystone logo
Пуерто Рико

Най-добрите университети за Магистратура Програми в Пуерто Рико 2024

Брой институции: 18
  • Gurabo, Пуерто Рико

  ? ?????? ?? 40 ?????? ???????, ????????????? ??? ?. ??????, Gurabo Campus (???? ??????????? ??????) ? ???-????? ??????????? ?? ?????? ?????????? ?? ????? ??????????? ? ????????. ??????????? ?? ??????????? ??????? ?? ?????????????? ??????? ?? ????? ???????????, ???????????? ??? ?. ??????, Gurabo Campus ???? ??? ??????? ????????????? ???????????, ????? ???????? ????? ?? ?????????? ?? ????????????? ?? ?????? ????????.

  • Carolina, Пуерто Рико

  ????????????? ??? ?. ?????? ? ????? ???????????, ????? ??? ????? ???? ? ???????????? ?? ????????, ????? ????????? ?? ???-???????? ????????? ?? ?????????? ??????????. ?????????? ???????? ? ???????? ?????????? ???????????, ??? ?????, ?? ?? ???????? ?????????? ? ?????? ?? ????????, ????? ???-????? ????????? ?? ????? ????? ?? ?????.

  • San Juan, Пуерто Рико

  Universidad Ana G. Méndez-Recinto de Cupey е висше учебно заведение, което има дълга история на предлагане на програми, отговарящи на най-високите стандарти за академични постижения. Познавайки широкото и актуализирано академично предложение, ние знаем, че ще намерите програмата и начина на обучение, които най-добре отговарят на вашите професионални цели и начин на живот.

  • Caguas, Пуерто Рико

  San Juan Bautista School Of Medicine (SJBSM) е частна институция с нестопанска цел, включена като такава с Общността на Пуерто Рико. Съвет на настоятелите управлява SJBSM и гарантира, че институцията напълно спазва своята мисия и визия. Бордът се състои от шест избрани членове, които делегират на президента/декана всички действия, свързани с назначаването на декани, преподаватели и административен персонал. Тя е основана през 1978 г. с мисията да подобри здравето на общността, като се фокусира върху общностната медицина и необходимостта от повече лекари, обслужващи уязвими и медицински болни. Училището първо се намира в Сан Хуан, столицата на Пуерто Рико, което първоначално е било наречено Сан Хуан Баутиста от испанците. През 1998 г. той премества своите съоръжения в град Кагуас, един от най -важните градски центрове в Пуерто Рико, с население от 150 000 души. Кагуас е в източния и централен район на острова, на 18 мили южно от Сан Хуан, столицата на Пуерто Рико. Поради привилегированото си местоположение, градът е лесно достъпен през пристанища и летищни съоръжения, като по този начин позволява бърз и удобен транспорт. Това място улеснява търговски, индивидуални и туристически дейности за разширяване.

  • San Juan, Пуерто Рико

  Музикалната консерватория на Пуерто Рико е специализиран публичен университет, който предлага професионални програми за високи постижения на бакалавърско и висше образование, както и услуги, проучвания и програми, насочени към общността като цяло.

  • Ponce, Пуерто Рико

  Мисията на Pontifical Catholic University Of Puerto Rico е да отпразнува и популяризира живота и достойнството на човешката личност и да я възпита, според ценностите на Евангелието, в дисциплините на актуализираните научни знания, за да изгради по -добро местно и глобален свят. Pontifical Catholic University Of Puerto Rico , основан на мисълта на Църквата за интегралното образование на човека и в съответствие с вечната мисия на всеки университет, има за основна цел общото търсене на истината и разпространението на знания. Той преследва и двете цели чрез изучаване на различните области на знанието. Със същата цел той поддържа автентичен и непрекъснат диалог между изкуствата, науките, философията и теологията.

  • San Juan, Пуерто Рико

  Escuela Hotelera De San Juan възникна от визията и инициативата на г -жа Силвия Честеро Леон да предостави на Пуерто Рико престижен център за обучение по програми, свързани с услугите на гостоприемството. В началото той е бил част от професионалната гимназия „Силвия Честеро де Тойос“, професионална институция, висококвалифициран техник с повече от двадесет години трудов стаж. Escuela Hotelera De San Juan разраства и развива като автономна институция, базирана на Calle Mayagüez и класни стаи на Avenida Barbosa и Avenida 65 de Infantería до 2003 г., когато се премества в новите си съоръжения на Calle Guayama, No 229, в Hato Rey. Почти 25 години след основаването си Escuela Hotelera De San Juan оказва значително влияние върху хранително -вкусовата промишленост и общността като цяло. Доказателство за това са безбройните дейности, насърчавани от присъствието на висшисти в престижни професионални условия. През август 2009 г. Escuela Hotelera De San Juan откри своя кампус в Mayagüez, Пуерто Рико, разположен на магистрала 114, Km 0.4, Sector Western Industrial Park, Barrio Guanajibo в Mayagüez. Този кампус предлага съвременни удобства за бъдещи студенти, които се интересуват от обучение в кариерата на специалист по кулинарни изкуства, международна пекарна и сладкиши.

  • Bayamón, Пуерто Рико

  EDIC College Това е частна институция с нестопанска цел, създадена съгласно законите на Общността на Пуерто Рико.

  • Bayamón, Пуерто Рико

  В основата на плана на UCC за бъдещето е неговата мисия. Университетската общност трябва да знае какви качества трябва да се запазят, тъй като нейните цели за бъдещето се развиват и усъвършенстват. UCC процъфтява в това, че е верен на своята мисия, като се фокусира върху върховите постижения, като преследва ясни цели и като цени и обогатява общност от разнообразни учени, които подготвят висококачествени и отдадени здравни специалисти, за да посрещнат здравните нужди на общността в своята биологична, физически и социален контекст, с хуманистичен фокус и високо чувство за морално задължение. През своите 40 години UCC демонстрира ангажимента си да подобри качеството на живот на пуерториканската общност чрез превъзходство в клиничните услуги, акцент върху обширна програма от биомедицински, клинични и психосоциални изследвания, както и развитие на компетентни здравни грижи професионалисти.

  • Guaynabo, Пуерто Рико

  Atlantic University College е висше учебно заведение с нестопанска цел, специализирано в областта на цифровите изкуства и науки, основано през 1983 г., продукт на мечта от полковник Рамон Баркин и д-р Тереза де Диос Унануа. Тя започва работа в Гуайнабо, където няма университетска институция, през 1984 г., със 125 студенти и се намира в центъра на града. Това е първата институция за висше образование, която е създадена в тази община, под името Атлантически колеж, по -късно еволюирала в Атлантическия университетски колеж през 2011 г. Тя получи награди Emmy® и Telly за своите анимационни продукции. Той беше упълномощен от Съвета за висше образование да започне работа с асоциирани степени и бакалавърски степени през 1983 г., по -късно, през 2001 г., беше упълномощено да предлага програми за завършено образование. С нарастването на възможностите за образование Atlantic University College се разраства заедно с тях и предлага на своите студенти персонализирана ефективна среда, която също им позволява да се развиват цялостно като личности. Той е наясно с ангажимента си да предлага образование, което насърчава върховите постижения във всяка от своите преподавателски области в областта на дигиталните изкуства и науки, в които успешно се позиционира и на всеки друг нововъзникващ пазар в и извън нашата страна. държава. Академичните предложения са в съответствие с институционалната философия, основана на принципите на достъпност за всички хора и адаптивност към нуждите на общността и в хармония с изискванията на хуманистичните, научните и технологичните знания, необходими за конкурентоспособния индивид в една общност. глобални, в рамките на дигиталните изкуства и науки. Средствата, получени от институцията, позволиха развитието на 28 високотехнологични лаборатории да присъстват на академичното предложение, което тя предлага, и да подкрепят процеса на преподаване и обучение в съответствие с нейната институционална мисия.

  • Mayagüez, Пуерто Рико

  Herbert Fletcher University е институция за дистанционно обучение с нестопанска цел от Междуамериканския отдел на Църквата на адвентистите от седмия ден. Той е част от адвентистката образователна система, втората по големина християнска образователна система в света.

  • San Juan, Пуерто Рико

  Мисията на университета Колумб е да обучи нашите студенти с авангардна образователна оферта, проектирана към бъдещето, за да ги направи професионалисти и граждани отговорни и способни ефективно да се справят с всички аспекти на човешката дейност в глобализиран контекст. и постоянно се променя. Допринасяйте за защита и консолидиране на социалните ценности, като предоставяте критични и обективни перспективи, които насърчават стратегически възможности за укрепване на нашето общество и неговите етични ценности.

  • Gurabo, Пуерто Рико

  С история от повече от 40 години, Университетът „Ana G. Méndez“, кампус Gurabo (бивш университет Turabo) е най-бързо развиващата се частна институция за висше образование в страната. Акредитиран от престижната Комисия за висше образование в Близкия щат, Университетът Ана Г. Мендес, кампус Гурабо също има различни професионални акредитации, които добавят печат за качество към образованието на своите студенти.

  • Maleza Baja, Aguadilla, Puerto Rico, Пуерто Рико

  След седем години като съветници и обучители в 18 града в 6 държави, тя официално започва работа на 27 септември 2006 г. като институция след средно, техническо и високо умение, разположена в зоната за товарене на Луис Муньос Марин Летище, в Каролина, Пуерто Рико. Тя възниква в отговор на необходимостта и ангажимента за осигуряване на висококвалифициран човешки ресурс, необходим на летищата, авиокомпаниите, круизните линии и туристическата индустрия, като цяло, за извършване и предоставяне на летищни и хотелски наземни услуги, които допълват туристическите дейности, които водят да се извършва въз основа на образователна услуга за високи постижения и цялостно качество.

  • Mayagüez, Пуерто Рико

  Нашият университет израсна от образователни институции в Пуерто Рико и Куба. Църквата на адвентистите от седмия ден открива първото си училище в Айбонито, Пуерто Рико, през 1920 г. През 1946 г. тя създава Метрополитън адвентист академия, всеобхватна гимназия, в Сантурс. През 1957 г. в Маягюес е основан Пуерториканският адвентистки колеж. През май 1961 г. той получи разрешение да предлага програми на университетско ниво, предлагани в Colegio de las Antillas в Санта Клара, Куба. През септември същата година той е променен на Адвентистки колеж в Пуерто Рико; и по-късно, през март 1962 г., името е променено на Antillean College. На 18 август 1989 г. Съветът за висше образование разрешава новото име на Антилския адвентистки университет (UAA).