Keystone logo
Мексико

Най-добрите университети за Магистратура Програми в Мексико 2024

Брой институции: 237
  • Valle de Bravo, Мексико

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Испания
  • Amsterdam, Холандия
  • + 14 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tlaquepaque, Мексико

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City, Мексико

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City, Мексико
  • Monterrey, Мексико
  • + 2 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City, Мексико

  Международното училище по хотелски мениджмънт и туризъм Vatel е призната институция по целия свят, която подготвя учениците да придобият знанията и уменията, необходими за отговорно заемане на ръководни позиции в заведения за хранене, като хотели, ресторанти, агенции. пътувания, агенции за услуги, болници, развлекателни центрове и др. Академичният план на Vatel предлага официална двойна степен (Мексико-Франция), която отваря възможността за директно присъединяване към професионалния свят.

  • Naucalpan de Juárez, Мексико

  Осъзнавайки необходимостта от подготовка на по -добри хора и професионалисти за по -успешно изправяне пред предизвикателствата на „ново нормално“, в UVM решихме да стартираме нашия нов образователен модел Certeza.

  • México, Мексико

  Ние сме университет, ангажиран с предаването на подходи, насочени към бизнеса и човешкото развитие, които предоставят изключително успешни стратегии. Имаме твърдото убеждение, че функцията на подготовката е да превърне индивида в човек на знания и ценности, които си сътрудничат с нашето общество на положително ниво на опит. Ние предлагаме ученето като инструмент, който изисква ангажираност, водеща до големи постижения и удовлетворения, подчертаваме избора на нашите професионалисти, които при влизането си вече имат обогатяващ профил в областта, което им позволява да допринесат за опита на своите съученици и преподаватели в класната стая. , защото знанието се прилага с ентусиазъм, истинност, честност и актуализиране. Нашият университет позволява развитие и растеж на нашите възпитаници и нашия преподавателски състав, както и удобни съоръжения, където използването е приоритет.

  • Puebla City, Мексико

  Политехническият университет в Пуебла се ангажира да постигне и непрекъснато да подобрява ефективността на своята система за управление на качеството, чрез установяване, преразглеждане и периодична оценка на целите за качество, които са насочени към укрепване на образователните услуги, предоставяни от университета, за пълно обучение на компетентни специалисти, които отговарят нуждите на производствения и социалния сектор.

  • Mexico City, Мексико

  В Технологичния университет на Мексико сме убедени, че всеки има право да получи качествено образование. Ето защо, за да изучавате вашата гимназия, бакалавър или завършил, ние ви предлагаме достъпно обучение, академични стипендии и банка за работа. Нашата цел е да станете професионално подготвени, за да подобрите качеството си на живот.

  • Cortazar, Мексико

  Ние сме университет от световна класа, работещ чрез цялостна система за управление на качеството, която: Интегрирано обучава хора, чрез различни образователни програми, признати за тяхното качество и уместност, въз основа на модела на политехническите университети. Разполага с висококвалифициран персонал. Той насърчава културата на научни изследвания, технологично развитие и иновации, с устойчив подход и с международна прогноза.

  • México, Мексико

  Университетът Мичоакана де Сан Николас де Идалго е публична и светска институция за висше и висше образование, наследник на хуманизма на Васко де Кирога, идеалите на Мигел Идалго, Хосе Мария Морелос, Мелхор Окампо; по инициатива на Паскуал Ортис Рубио, Първият автономен университет в Америка, чиято мисия е: Принос към социалното, икономическото, политическото, научното, технологичното, художественото и културното развитие на Мичоакан, Мексико и света, формирайки изправен, компетентен, и водещи човешки същества, които генерират промени в своята среда, ръководени от етичните ценности на нашия университет, чрез подходящи и качествени образователни програми; провеждане на изследвания, свързани със социалните нужди, които насърчават научния и технологичния напредък и художественото творчество; установяване на дейности, които спасяват, съхраняват, увеличават и разпространяват универсални ценности, демократични практики и устойчиво развитие чрез разпространение и разширяване на университетите.

  • Acapulco, Мексико

  Университетът Лойола дел Пачифико е образователна институция от по-високо ниво, родена в Акапулко през 1992 г. През 2008 г. висшето средно ниво започва с откриването на бакалавърския университет в Лойола дел Пачифико: Prepa Loyola. Десет години по -късно, през 2018 г., той започва основното ниво в гимназията Лойола. Днес нейното предложение за обучение на по-високо ниво е 9 семестри и 3 семестъра. Ето как с разширяването на своите академични предложения тя се конституира като образователна система Loyola del Pacífico.

  • México, Мексико

  В Universidad La Salle Noroeste ние сме частен университет с християнско вдъхновение, с лазалианска харизма и 30 -годишно присъствие в северозападния регион на Мексико. Ние сме част от образователната общност на Братята на християнските училища, основана от Свети Йоан Кръстител Де Ла Сал. Това означава, че принадлежим към една от най -големите образователни, изследователски и иновационни мрежи в света, с присъствие в повече от 80 страни и 15 университета в Ла Сале в Мексико.

  • Leon, Мексико

  С нашата институционална философия (мисия, визия, ценности, цели и принципи) ние се ангажираме с нашата работа да допринасяме за развитието на хората и обществото. С това ние консолидираме авангардни образователни проекти в различни области на знанието, основани на ценности, които формират и отличават завършилите като добри хора, които допринасят за развитието на по-достойно, справедливо и уважаващо общество на стойността на хората и социалната съвест. , демонстрирайки в работата си качество, обслужване, етика и високо човешко чувство. Нашите ценности изискват образованието да отчита когнитивното, афективно-волевото и социалното единство, което ученикът-спортист приема за нещо необходимо за насочване на собствения си начин на съществуване, тоест чувствата, нагласите, способностите, действията и поведение в ежедневието, във взаимоотношенията със семействата им, с техните учители, треньори, колеги от UFD и социалния контекст, в който работят.