Коста Рика

Най-добрите университети за Магистратура Програми в Коста Рика 2024

Брой институции: 24
  • San José, Коста Рика

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Monterrey, Мексико
  • Buenavista, Мексико
  • + 36 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Cuesta de Moras, Коста Рика

  Universidad Panamericana е роден в Коста Рика през 1988 г. като петият частен университет, надлежно упълномощен пред управителния орган на частните университети CONESUP (сесия № 125-88 от 17 декември 1988 г.), като важна алтернатива, която се дава на костариканците да развиват се като истински професионалисти. В нашето академично предложение ние предложихме инструкции на професионалисти, които днес се открояват като големи служители на частния или публичния сектор в кариерата на ниво бакалавър, бакалавърска и магистърска степен като право, архитектура, медицински сестри, администрация, счетоводство, човешки ресурси, Английски език, предучилищна възраст, системно инженерство, индустриално инженерство, строителство, рекламен дизайн, реклама и др. Гражданско инженерство, Рекламен дизайн, Реклама, наред с други. Гражданско инженерство, Рекламен дизайн, Реклама и др. Днес нашият университет също си проправя път към селските райони, като премества председателя на тези места с откриването на Регионална централа, така че жителите на цяла Коста Рика да имат достъп до нашето академично професионално обучение и този ръст е още един пример за способността и лидерството, които характеризират този образователен център и от своя страна е най-добрият пример за подкрепата и престижа, които получават неговите ученици, е най-добрият пример за подкрепата и престижа, които получават неговите ученици

  • San José, Коста Рика

  Във време, когато се потвърждава, че новите поколения избират начин на живот без големи усложнения, където бързото, лесното и простото се превръщат в критерии за избор за вземане на решения, става още по-уместно да се откроят онези, които се противопоставят на тенденциите и, напротив, все повече избират качество, сериозност, консолидирани академични органи или търсене на престиж и солидна инфраструктура при избора на техния университет. В Университета по медицински науки, UCIMED, ние не само се борихме за качеството и високите постижения на нашите студенти, но превърнахме тези ценности в начин на живот и ги включихме в нашето ДНК. Като негов ректор няма нищо, което да ме радва повече от това да имам националното признание на властите, медицинската общност, здравните специалисти, родителите, студентите и завършилите. Това признание е не само на национално ниво, то отива много по-далеч и се потвърждава от нарастващия брой студенти от различни части на региона, които се присъединяват към нашата университетска общност, международните организации, с които подписваме споразумения, или с компаниите, които наемете нашите възпитаници.

  • Cartago Province, Коста Рика

  Получете топло посрещане от университета Флоренсио дел Кастило, който сега ще наричаме UCA. Нашият университет е академична институция, основана през 1995 г., за да задоволи нуждите на населението, което търси различни академични възможности на университетско ниво. Днес, повече от двадесет години по-късно, ние оставаме на пазара като солиден университет, който приема социални и технологични промени със зрялост и отговорност. Нашата философия винаги е била обслужване на клиенти, тоест на млади хора, които са бъдещето на една нация, желаеща да се промени; Поели сме ангажимент да ги подкрепяме чрез тренировъчен процес на върхови постижения, да постигат целите си и по този начин да постигат успех. Считайте, скъпи посетители, това виртуално пространство като ваш дом. Този уебсайт е създаден, за да направи престоя ви при нас по-приятен.

  • Geneva, Швейцария
  • San José, Коста Рика
  • + 2 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • San Pedro, Коста Рика

  Нашата цел е да допринесем значително за учебните процеси в дизайна, изкуството, управлението на бизнеса и технологиите, с намерението да подкрепим развитието на творческата индустрия. Чрез прилагане на съвременни образователни програми, ориентирани към учениците и изграждане на съюзи с лидери в бранша, творческите специалисти придобиват необходимите инструменти, за да допринесат за напредъка на иновационното общество.

  • San Pedro, Коста Рика

  В свят на постоянна промяна ви каня да тренирате като професионалисти и винаги да сте в крак с непрекъснатото образование. В нашия университет ние винаги насърчаваме нашите студенти да развиват активно мислене, стимулираме креативност, иновативно развитие и работа в екип, така че нашите възпитаници да могат да се справят с предизвикателствата и ускорените технологични промени.

  • San Pedro, Коста Рика

  Нашата цел Да обучим, чрез преподаване, изследвания и социални прожекции, силно ангажирани професионалисти, способни да се развиват в национална и международна среда, с висок дух на научни изследвания и иновации, солиден морал, дълбока човешка чувствителност и ясна визия за бъдещето .

  • San José, Коста Рика

  Университетът FUNDEPOS е разработен в Коста Рика в резултат на три исторически образователни събития в областта на икономическите науки. Първият от тях с пристигането на Националния университет през 1983 г. със седалище в Сан Диего, Калифорния, САЩ, който създаде първата професионална магистърска програма по бизнес администрация в страната. Вторият исторически момент настъпи през 1993 г., когато тази програма беше прехвърлена от гледна точка на нейното администриране в Университета на Коста Рика (UCR). За тази цел е създадена Фондацията за следдипломно обучение и изследвания в икономическите науки (FUNDEPOS).

  • Heredia, Коста Рика

  UNA се предшества от Escuela Normal de Costa Rica (1914), посветена на обучението на учители, и Escuela Normal Superior (1968), чийто ангажимент е обучението на гимназиални учители. От двете институции той наследи не само инфраструктурата, но и педагогическа култура, която по-късно ще повлияе на неговото образователно-преподавателско и хуманистично призвание. Когато UNA беше създадена, Нормалните училища на Перес Зеледон и Либерия станаха регионални секции на новия държавен университет.

  • San José, Коста Рика

  Поради своя престиж и траектория, Университетът Кастро Каразо е призован да гарантира на всички хора, без разлика на етнически произход, пол, възраст, различни способности, социално състояние, здравословни условия, религия, мнения, предпочитания или семейно положение, достъп до качествена среда за преподаване и учене. Чрез подходящо и ефективно висше образование, Университетът Кастро Каразо има за цел да допринесе за индивидуалното и колективно благосъстояние, развивайки у своите ученици способността да постигат мечтите си, професионалните си цели и пълния интелектуален потенциал. По същия начин им дава възможност да поемат съвместната си отговорност като предприемчиви, продуктивни, креативни и етични граждани в един променящ се и мултикултурен свят. За това Университетът Кастро Каразо предлага официални и неформални програми за общо образование, професионално образование и опазване на околната среда. Той също така предоставя услуги за развитие и подкрепа на учениците, за да гарантира успеха на своите ученици в техните планове за живот.

  • San José, Коста Рика

  Университетът Сан Маркос води началото си от първото търговско училище, създадено в Коста Рика през 1922 г., под името Търговското училище на Мануел Арагон, специализирано в преподаването на счетоводство и търговия, име, което остава в сила дълги години . С течение на времето частната търговска образователна система у нас се е развила и тази първа търговска образователна институция е трансформирана в парауниверситетска институция през 1974 г. с името на Instituto de Profesionalización en Ciencias Accountants Manuel Aragón (IPECCO), запазвайки се такава, каквато е била в произхода си специалността в обучението по счетоводство и бизнес администрация.

  • Curridabat, Коста Рика

  UACA отвори врати за студенти през 1976 г. като фондация с нестопанска цел, в съответствие със законодателството на Коста Рика. Това е първият частен университет в тази нация. Нашата визия „Да се превърнем в изключителния университет на Коста Рика в академичните среди, в научните изследвания и в неговата социална прогноза“. Нашата мисия „Да обучаваме професионалисти в рамките на уважение и свобода, с дисциплиниран ум в логическо и творческо мислене и грижовно и хуманистично отношение.“

  • Alajuela, Коста Рика

  Нашият приоритет е академичните постижения, ние насочваме всичките си усилия, за да подготвим най-добрите професионалисти в Коста Рика, с повече от 25 000 завършили. Съгласно принципа на зачитане на индивидуалността на човешкото същество; осигуряват формално и неформално образование; както и провеждане на информационни и социални дейности; че те допринасят за формирането и обучението на костариканското общество; и генериране на знания чрез развитието на изследванията на социалната и икономическата проекция; за културния, социалния и икономическия прогрес на страната.