Keystone logo
Колумбия

Най-добрите университети за Магистратура Програми в Колумбия 2024

Брой институции: 148
  • Bogotá, Колумбия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rionegro, Колумбия

  През 1996 г. колумбийското Министерство на националното образование и Колумбийският институт за оценка на образованието - Icfes, с Резолюция 2661, предоставят на Ремингтън организацията правен статут на университетска институция, давайки началото на Университетската корпорация на Ремингтън.

  • Popayán, Колумбия

  Universidad Del Cauca е създаден в Попаян като университет от Третия окръг с постановление от 24 април 1827 г. На 5 април 2013 г. Министерството на националното образование дава висококачествена институционална акредитация за срок от 6 години вече чрез резолюция 6218 от 13 юни 2019 г., той поднови посочената институционална акредитация за период от осем години.

  • Barranquilla, Колумбия

  Университетът на крайбрежието, CUC, има мисията да формира интегрален гражданин съгласно принципа на свободата на мисълта и идеологическия плурализъм, с високо чувство за отговорност в постоянното търсене на академични и разследващи постижения, използвайки развитието на науката, технологиите , технология и култура.

  • Jamundí, Колумбия

  Автономният университет на Запад е институция за висше образование, която в съответствие с разпоредбите на Закон 30 от 1992 г. и другите правни разпоредби може да осъществява бакалавърски, следдипломни, изследователски, продължаващи образователни програми и да проектира академични програми за общността.

  • SANTANDER, Колумбия

  Технологичните единици на Сантандер са публично учреждение на ведомствения ред, което е посветено на обучението на хора с етично чувство, критично мислене и предприемаческо отношение, чрез качествени процеси в преподаването, научните изследвания и разширяването, за да допринесе за социално- икономическо развитие. икономически, научни, технологични, екологични и културни на обществото.

  • Bogotá, Колумбия

  Ние сме висше учебно заведение с военна насоченост, което възнамерява да обучава изцяло логистични специалисти, критични граждани с широк социален, етичен и политически смисъл. Ние усъвършенстваме изследователските компетенции и предприемачески дух, подкрепени от напредъка в науката и технологиите, допринасяйки за структурното и функционалното развитие на логистиката в Колумбия.

  • Bogotá, Колумбия

  Военните комуникации в рамките на конформацията на нашата армия имат трансцендентално значение с изминаването на годините и пристигането на събития, които оформят историята на нашата страна и света като цяло, в куп факти, които виждат своята технология в технологиите. голяма възможност за развитие и промяна в полза на човечеството, ето как военните комуникации са били през цялата история основният елемент на командването, координацията и развитието на военните операции, които са се превърнали в основата на големите победи и по същия начин те позволиха на съвременните конфликти за вземане на решение за правилното използване на електронни медии, които улесняват предвиждането на намеренията и действията на противника.

  • Armenia, Колумбия

  СОЦИАЛНАТА ПРОЕКЦИЯ изразява постоянната и пряка връзка, която EAM поддържа с обществото; Осъществява се чрез интерактивни програми с производствените сектори и социалните участници; чрез програми и дейности от различни видове (академични, художествени, социални и технологични), консултиране и консултиране, продължаващо образование и интервенции за социални услуги към общността.

  • Cundinamarca, Колумбия

  Мисията на Фондация за висше образование San José FESSANJOSE е да обучава цялостни професионалисти, от хуманистичен подход с критичен, социален и чувствителен усет до принципите на справедливост и етични ценности. По този начин, развитието на материално и образователно качество в институцията.

  • Barranquilla, Колумбия

  Polytechnic Corporation of the Atlantic Coast е отговорна институция с етични и прозрачни принципи, които развиват своите основни функции от образователен модел, за предпочитане чрез пропедевтични цикли, фокусирани върху човешкото развитие, гарантиращи интегралното формиране на мислещи, аналитични, критични същества, с предприемачески дух за изграждане на справедливо, приобщаващо, устойчиво, демократично, подкрепящо и уважаващо общество с човешко достойнство.

  • Bogotá, Колумбия

  Escuela de Español Nueva Lengua en Колумбия предлага курсове по испански език в Богота, Картахена, Меделин и в природен резерват близо до Гуадуас. Ако търсите качествен курс по испански в уютно и приятелско училище с професионални учители, ако искате да изучавате испански и да пътувате, да създавате нови приятели, докато се срещате и се наслаждавате на култура, музика, гастрономия, музеи и разходки сред природата; тогава New Language Spanish School в Колумбия е за вас. Нашата програма е разработена, следвайки най -строгите международни насоки за преподаване на езици. Nueva Lengua е международно призната за качеството и обслужването си и от 2003 г. млади хора и възрастни от почти сто държави са учили при нас. Имаме голямо разнообразие от курсове и започваме курсове всяка седмица на всички нива. От първия ден ще се чувствате посрещнати, посрещнати и подкрепени в това преживяване за изучаване на испански по време на пътуване.

  • Cali, Колумбия

  Националното училище по спорт е държавна университетска институция, ангажирана с интегралното формиране на човешкото същество, за да допринесе за развитието на страната, чрез генерирането, трансформацията и прилагането на знания в областта на спорта, здравето и образованието. администрация и икономика, основани на принципи и ценности, които насърчават зачитането на човешкото достойнство, устойчивото развитие, съвместното съществуване и подобряването на качеството на живот на обществото.

  • Bogotá, Колумбия

  Университетът ще се отличава с: Обучение на професионалисти с чувствителност и социална отговорност. Приносът към интегралното и устойчиво човешко развитие. Ангажиментът за демократизация на знанието. Поколението на знанието, което трансформира структурите на колумбийското общество

  • Cundinamarca, Колумбия

  Изпитвам огромна гордост да ви приветствам на уебсайта на университета „Конрад Лоренц“, това е колумбийско частно висше учебно заведение с нестопанска цел, посветено от 1981 г. на търсене, съхраняване и разпространение на културни и научни знания. Тук можете да получите актуална информация за проектите, изпълнявани от университета по въпроси като преподаване, научни изследвания и социално въздействие; университетски политики и общи правила, които ръководят нашето бягане; бакалавърските, магистърските и магистърските програми, както и курсовете за продължаващо образование, предлагани от университета; учени, спортни, културни и социални дейности. Можете също да проверите нашия библиотечен каталог и пълния текст на някои от нашите научни трудове. Ако сте член на университета, можете да получите достъп до нашата база данни, да проверите какво има във виртуалната платформа, да запишете задания, да проверите оценките, да бъдете част от процесите на институционално оценяване, да извършвате онлайн плащания, наред с други. Ако сте за първи път потребител, моля, гледайте нашия институционален видеоклип, така че по ръководен и кратък начин можете да видите как стоят нещата в Konrad Lorenz, какво можем да предложим и какво означава да бъдеш член на нашата институция.