Казахстан

Най-добрите университети за Магистратура Програми в Казахстан 2024

Брой институции: 32
  • Astana, Казахстан

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Казахстан

  Satbayev University е най -старият и един от най -престижните технически университети в Казахстан, известен с развитието на добива и петролния бизнес. Въпреки че техническите специалности доминират във Satbayev University , това е интердисциплинарен университет, в който се преподават архитектура и мениджмънт.

  • Atyrau, Казахстан

  Атирауският държавен университет на Халел Досмухамедов е модерна образователна институция. НАШАТА УЧЕБНА ИНСТИТУЦИЯ е единственият държавен университет в региона на Атирау, който предоставя възможност за получаване на висококачествено образование по естествени науки, хуманитарни науки, икономика, право, изобразително изкуство и музика, педагогически и селскостопански специалности.

  • Almaty, Казахстан

  Международният университет по информационни технологии ( IITU ) е единственият университет в Казахстан, който получава институционална международна акредитация ASIIN. Университетът обучава ново поколение специалисти в областта на ИКТ със знания за индустриалните технологии, напреднал мениджмънт, икономика и комуникационни умения.

  • Almaty, Казахстан

  Almaty University of Power Engineering and Telecommunications , кръстен на Гумарбек Даукеев, е един от водещите технически университети в Централна Азия. Той предлага изследвания в областта на енергетиката, телекомуникациите, ИТ технологиите, космическото инженерство, роботиката и изкуствения интелект.

  • Nur-Sultan, Казахстан

  Astana Medical University е един от лидерите в медицинското образование, обучаващ конкурентоспособни специалисти в областта на здравеопазването по принципа „Образование за всички, докато животът съществува”, осъществяващ дейностите си по национални и международни стандарти за качество в полза на хората общество и държава.

  • Taldykorgan, Казахстан

  Университетът в Жетису, носещ името на Иляс Жансугуров, е голям регионален университет, който съчетава класически принципи със съвременни образователни програми. Университетът се развива като мултидисциплинарен ориентиран към иновациите Smart-университет в образованието, науката и възпитанието.

  • Nur-Sultan, Казахстан

  Ключовата функция на университета е преподаването. Astana University преподава в съответствие със своите образователни стандарти, подготвя завършили, търсени на съвременния пазар на труда във водещи компании в различни индустрии. Сред завършилите Astana University в Астана има много работещи в държавната служба.

  • Almaty, Казахстан

  Kainar University Кайнар, наследник на Академия Кайнар, е една от първите висши учебни заведения от ново образование, базирани на търговски принципи в независим Казахстан. Това е първият частен университет като мултидисциплинарно висше учебно заведение със социална и хуманитарна насоченост.

  • Turkistan, Казахстан

  Международният казахстанско-турски университет „Ахмет Ясауи“ е създаден въз основа на междуправителственото споразумение между Казахстан и Турция, за да подготви съвременни, висококвалифицирани специалисти от младежта на тюркоезичните страни и се намира в духовния център на тюркския свят - Туркестан.

  • Kokshetau, Казахстан

  Кокшетауският университет „Абай Мирзахметов“ - е висше учебно заведение с висококвалифициран персонал и педагогически потенциал, добри материални и технически ресурси. Това е една от водещите висши учебни заведения в Казахстан, предоставяща лицензирани образователни услуги, отговарящи на съвременните изисквания на пазара на труда.

  • Aktau, Казахстан

  Образователната политика се прилага активно в един от водещите университети в Казахстан - Каспийският университет по технологии и инженерство на името на Ш. Йесенов. Днес нашият университет е най-големият съвременен университет, преминал държавна сертификация и акредитация.

  • Karagandy, Казахстан

  Карагандинският технически университет е едно от водещите технически висши училища в Казахстан. Създаването на Минния институт беше важно събитие не само за Караганда, но и за Централен Казахстан. В наши дни Университетът има девет факултета. Университетът обучава специалисти по повече от 46 специалности.

  • Nur-Sultan, Казахстан

  Kazakh National University Of Arts ( KazUniArt ) е публична институция за висше образование в Казахстан. Kazakh National University Of Arts е един от най-престижните университети в Казахстан, удобно разположен сред 90-те най-добри университета в страната.

  • Almaty, Казахстан

  Клонът в Алмати на "Санкт Петербургския хуманитарен университет на профсъюзите" може да получи руско образование в Казахстан. Клонът в Алмати е един от най-големите уважавани центрове за обучение на професионалисти от най-високо ниво. С право се превърна в една от водещите висши учебни заведения на Република Казахстан.