We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Бразилия

Най-добрите университети за Магистратура Програми в Бразилия 2024

Брой институции: 87
  • São Paulo, Бразилия
  • Rio de Janeiro, Бразилия
  • + 2 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rio de Janeiro, Бразилия
  • Bailrigg, Великобритания
  • + 3 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nantes, Франция
  • São Paulo, Бразилия
  • + 5 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Paraná, Бразилия

  Има много аспекти, които ценят висшето учебно заведение, но високата репутация в MEC е основният показател, че курсовете, структурата и преподавателите са в рамките на идеалните стандарти за качество. Според последното разкритие на агенцията, Uniandrade е получил оценка 4 (с най-висок резултат 5) и е сред най-добрите университетски центрове в страната. Бележката се отнася до IGC - съкращение от General Course Index. Но ангажиментът на Uniandrade за преподаване на върхови постижения не започна през последната година. За тази цел има повече от 40 години история! В допълнение към IGC, институцията се гордее, че 80% от бакалавърските курсове се оценяват с оценки за високи постижения. За да постави институция на тази видна позиция, комисията по MEC оценява няколко аспекта, сред които представянето на учениците в ENADE, физическата структура, квалификацията на учителите и др.

  • Goiás, Бразилия

  Създаден през 1999 г. със закон 13.456, Държавният университет в Гояс донесе нова и обещаваща реалност във висшето образование в щата. Организиран като мултикампусен университет със седалище в Анаполис, UEG е резултат от процеса на трансформация и включване на важни висши учебни заведения като Държавния университет в Анаполис (Uniana), Висшето училище за физическо възпитание на щата Гояс (Esefego ) и други изолирани висши учебни заведения, поддържани от правителството. Според историческите данни UEG е роден в полза на голям брой общини в Гояс, с акцент върху регионалните особености. Неговият растеж осигури новаторски опит чрез проект за интериоризиране на преподаването, изследователските и разширителните дейности, водещ до няколко общини в университетския кампус на Гояс с изпълнението на бакалавърски и магистърски курсове в най-различни области на знанието. В допълнение, UEG внедри специални програми като Пълната програма за парцелирани степени, които предоставиха обучение на бакалавърско ниво на хиляди учители от държавните, общински и частни мрежи. UEG се оформя с мисията да произвежда и социализира научни знания и знания, в допълнение към развитието на културата и цялостното обучение на професионалисти и лица, способни да бъдат критично включени в обществото, и насърчава трансформацията на социално-икономическата реалност на държавата Гояс и от страната. Като институция с няколко кампуса, UEG има университетски кампус във всички микрорегиони на държавата, допринасяйки за устойчивото развитие на Гояс.

  • Jardim Sao Paulo, Бразилия

  Федералният университет по долините на Jequitinhonha и Mucuri (UFVJM) е публично висше учебно заведение, свързано с Министерството на образованието (MEC), създадено със Закон 11.173, публикувано във Федералния вестник на 8 септември 2005 г. Историята му започва през Септември 1953 г., когато тогавашният губернатор Юселино Кубичек де Оливейра основава Стоматологичния факултет в Диамантина (Faod), с цел да отговори на нуждите на голямата площ, която е долината Jequitinhonha. Преди да стане UFVJM, това беше Федералният факултет по дентална медицина (Fafeod) и Интегрираните федерални колежи на Diamantina (Fafeid). UFVJM има кампуси в четири града: Diamantina, Teófilo Otoni, Unaí и Janaúba, покриващи мезорегионите Jequitinhonha, Vale do Mucuri, Noroeste и Norte de Minas Gerais.

  • Formosinha, Бразилия

  Католическият университет в Бразилия (UCB) е единственият частен университет във Федералния окръг. Това е католическо, филантропско и обществено висше учебно заведение. UCB се администрира от Бразилския съюз на католическото образование (UBEC), основан през 1972 г., с цел поддържане на католическите образователни институции, осигуряване на солидна и качествена образователна мрежа.

  • São Paulo, Бразилия

  Иновациите, технологиите, устойчивостта и практическата работа са същността на Eniac в продължение на 35 години. Чрез реални и предизвикателни проекти Eniac обучава лидери и предприемачи, които още от ученици развиват професионалните умения и практики, необходими за открояване на пазара на труда. Цялата тази инвестиция в мултидисциплинарни методологии, инфраструктура и международни стандарти за качество превръща Eniac в най-добрата институция за висше образование в Гуарулос, според класацията на MEC.

  • Bonsucesso, Бразилия

  Действайки в академичната област в продължение на повече от 50 години, UNISUAM се развива през годините, докато променя реалността на своите студенти. Първият университетски център в Бразилия, UNISUAM винаги е държал своите студенти на първо място, като се е фокусирал върху мисията си да насърчава развитието на мъжете, практикувайки преподаване, насочено към академичното, професионалното и личното повишаване на обществеността, за която се отнася.

  • Fábricas, Бразилия

  Федералният университет на Сао Жоао дел Рей (UFSJ) е създаден със Закон 7555 от 18 декември 1986 г. като Фондация за висше образование Сао Жоао дел Рей (Фунрей), резултат от срещата и федерализацията на две институции: Dom Факултет по философия, науки и писма на Боско, чиято дейност започва през 1954 г., поддържана от провинция Сао Жоао Боско; и Общинската фондация на Сао Жоао дел Рей, която поддържа Факултета по икономически, административни и счетоводни науки (Faceac) и Факултета по индустриално инженерство (Faein), чиято дейност започва съответно през 1972 г. и 1976 г.

  • Bahia, Бразилия

  ФАКУЛТЕТЪТ ЗА АДВЕНТИСТ BAHIA (FADBA) е образователна институция на Църквата на адвентистите от седмия ден, основана на библейския мироглед, отдадена на християнската работа за изкупление и интегрално формиране на компетентни професионалисти за отговорно упражняване на гражданството и обслужване на общността .

  • Parque dos Jacarandás, Бразилия

  Университетът показва как да комбинира силната традиция и връзката със съвременния свят и неговите трансформации. Бъдещето, иновациите, предприемачеството и устойчивостта са в основата на среда, която интегрира еволюцията на науката, знанията и технологиите по мултидисциплинарен начин.

  • Goiabeiras, Бразилия

  Federal University of Espírito Santo (Ufes) е самоуправляваща се институция, свързана с Министерството на образованието (MEC), с автономност на учебната програма, науката, администрацията, финансите и управлението на активите. Той работи с вяра в неделимостта на преподаването, научните изследвания и програмите за промоция, с призвание да работи във всички области на знанието. Ufes е основана на 5 май 1954 г. Тя се състои от четири университетски кампуса - Goiabeiras и Maruípe в столицата Vitória и в общините Alegre (на юг от щата) и São Mateus (на север от щата) - с площ от 4,3 милиона квадратни метра. Общата площ на кампусите му е 292 000 квадратни метра (застроена площ).

  • Ondina, Salvador, Бразилия

  Federal University Of Bahia започва на 18 февруари 1808 г., когато принц регент Дом Жоао VI създава Школа по хирургия в Баия, първият университетски курс в Бразилия. И все пак през 19-ти век той включва курсове по фармация (1832) и стоматология (1864), Академията за изящни изкуства (1877), право (1891) и политехника (1896). През 20-ти век Исаиас Алвес създава Факултета по философия, науки и писма (1941). Основателят на UFBA - Първият ректор на университета беше подчертан в траекторията на висшето образование. Роден в Салвадор през 1894 г., завършва медицина и специализира хирургия в Сао Пауло. След завръщането си се присъединява към катедрата по патология и хирургия и оглавява Медицинския факултет. По време на 15 години като ректор (1946-1961) той ръководи процеса на федерализация и прилага физическата и персоналната инфраструктура, като пише първата глава на интегриран университет: Изкуства, писма, хуманитарни науки и науки. През първата година от ректората беше официално учреден Университетът в Баия. През 1950 г. той става Federal University Of Bahia , като интегрира изолирани училища и създава други курсове. За петнадесет години под ръководството на Едгард Сантос UFBA процъфтява в областта на изкуствата, хуманитарните науки и здравето.

  • Vila Mariana, Бразилия

  Традиционно призната като институция, специализирана в здравните науки, Unifesp отговаря за обучението на квалифицирани човешки ресурси и за развитието на научните изследвания в областта на здравеопазването. Ядрото му на произход е Escola Paulista de Medicina, чието основаване датира от 1933 г. и което е било подкрепяно от частни ресурси и държавни субсидии до федерализация през 1956 г. С влизането в сила на Закон № 8,957, през 1994 г., EPM се трансформира във федерален университет , поддържане на курсовете, преподавани в областта на медицината, сестринството, биологичните науки (медицинска модалност), логопедията и офталмологичните технологии - която днес интегрира здравните технологии.