Keystone logo
Аржентина

Най-добрите университети за Магистратура Програми в Аржентина 2024

Брой институции: 110
  • Mendoza, Аржентина

  Aden се фокусира върху обучението и професионалното развитие на директори и мениджъри на компании, както в лице в лице, така и в електронно обучение. Характеризира се с иновациите на моделите си за обучение, ориентирани към практическо приложение и използването на интерактивни, опитни и игриви класни методологии, преподавани от професори, които предават своя огромен управленски опит и трансфер на най-добри практики, които се прилагат в компании в цяла Америка.

  • Bologna, Италия
  • Cesena, Италия
  • + 4 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • 1906, Аржентина

  Да бъдеш в областта на образованието означава да си подготвен за промяна, ученето е постоянно движение. Ако добавим към тази съществена характеристика скоростта, която изпитваме в социалната промяна днес, когато говорим за метод на преподаване, трябва да започнем с това, че всичко е възможно. Започваме с очевидното: езикът ни позволява да общуваме. Следователно изучаването на втори език трябва да има комуникация като основна ос. Караме нашите ученици да общуват на испански, нашият метод има ясен акцент върху комуникацията. В допълнение към тази дидактическа цел, ние вярваме в силата на потапяне в общност от испаноезични. Когато учениците са потопени в езика, който той иска да научи, всичко, което научават в час, се прилага в различни контексти на реалния живот през цялото време. Тази постоянна експозиция съобщава за необходимостта от силна мотивация и следователно значително увеличава шансовете им за учене. Във VOS се възползваме от образователната сила на това потапяне в езика: няма видими реалности, използваме реалността с цялата й сила, както в клас, така и извън нея (при електронното обучение това също е възможно: потапянето на испански може да бъде почти напълно постигнато чрез социална мрежа). Това придобиване на знания продължава в седмични семинари и културни дейности, които превръщат всеки ден в културно приключение с испански. При проектирането на нашия учебен план и планирането на всеки испански клас ние сме много наясно с решаващия факт, че „обучението е повлияно от технологиите“. Това променя практиката на преподаване, ролята на ученика, какво е знание и по същество какво правим, за да научат хората.

  • Buenos Aires, Аржентина

  implantesArgentina онлайн, използвайки VisualRex , ви предлага едно от най -добрите преживявания на онлайн обучението по имплантология и други свързани области. Услугата се стриймва при поискване, което ви позволява да следвате курсовете си на устройствата, които искате, и когато искате. След като онлайн курсът бъде одобрен, имате възможност и предимство да участвате в едноседмичен интензивен практически курс (CPI), където ще приложите всичко, което сте научили, като поставите между 6 и 12 импланта на пациентите. Онлайн студенти, 10% бонус за CPI и други предимства.

  • La Plata, Аржентина

  Universidad del Este е роден в нов национален, регионален и световен контекст, приемайки момента в историята, че трябва да пътува с отговорност и твърдия ангажимент да интерпретира, участва и допринася за този контекст. Качеството в нашия университет се поддържа в постоянното търсене на нивото на върхови постижения, запазването на институционалната идентичност, значимостта на процесите и непрекъснатата вътрешна и външна оценка, въз основа на необходимото разбиране за средата, в която е поставена. Научна и изследователска среда, пространство за образователни услуги и непрекъснато обучение. Нашият университет се ангажира с качеството на преподаване, отличните постижения в научните изследвания и подкрепата за заслуги, способности и равенство. Улесняване и насърчаване на достъпа до висококачествени информационни материали за четене, консултиране и изучаване и постоянната ориентация, насоки и постоянна подкрепа на специализираните преподаватели, фокусирани върху консултирането. Ние се стремим да формираме изправени, способни и критични граждани с широка и мултидисциплинарна визия и които поемат отговорността да допринесат за по -справедлив и подкрепящ свят. Имам удоволствието да ви приветствам в този носител на информация и комуникация, в който ще можете да инициирате знания и отношения, които желаем ползотворни и интензивни.

  • San Martín, Аржентина

  UNSAM е национален, обществен и безплатен университет, създаден през 1992 г. Той предлага широк спектър от кариери за студенти и висшисти, както в областта на хуманитарните и социалните науки, така и в точните и естествените науки. Повече от 65% от неговите ресурси са предназначени за областите на науката и технологиите. С акцент върху политиките за съвместна работа, той поддържа връзки с агенции, които насърчават научните изследвания и трансфера на технологии. Съюзите му с Националния съвет за научни и технически изследвания (CONICET), Националната комисия по атомна енергия (CNEA), Националния институт по индустриални технологии (INTI) и Националния институт по селскостопански технологии (INTA), наред с други, подобряват теоретично производство, развитие на техните изследвания и обучение на човешки ресурси. Сред неговите постижения те включват клонирането на битрансгенно говедо за производство на мляко, подобно на човешкото, и възстановяването на стенописа Plastic Exercise, от Дейвид Алфаро Сикейрос. UNSAM също има собствено издателство (над 100 публикувани заглавия) и към днешна дата е подписало повече от 250 споразумения с чуждестранни университети за обмен на студенти, преподаватели и изследователи. Седалището му е в квартал Генерал Сан Мартин, северозападно от автономния град Буенос Айрес. Построен на стар железопътен плаж с повече от два хектара, кампусът Miguelete представлява една от основните атракции на територията на Буенос Айрес по отношение на архитектурното планиране и опазването на наследството.

  • Salta Province, Аржентина

  Националният университет в Салта е институция за публично право, автономна и автаркична, чиито цели са популяризирането, разпространението и опазването на културата. Той изпълнява тази цел в постоянен контакт с универсалната мисъл и обръща особено внимание на проблемите на региона и страната. Университетът допринася за развитието на културата чрез хуманистични изследвания, научни и технологични изследвания и художествено творчество. Разпространявайте идеи и художествени постижения чрез преподаване и различните средства за предаване на знания. Мисията на университета е генерирането и предаването на знания, наука и нейните приложения и изкуства. Основната му цел е образованието от етична гледна точка. Университетът се стреми към цялостно и хармонично формиране на членовете на университетската общност, преподаватели, студенти, възпитаници и университетски помощен персонал и им вдъхва дух на морална коректност и етична и гражданска отговорност. Той обучава изследователи, учители и подходящи специалисти. Той поддържа постоянни връзки със своите възпитаници чрез непрекъснат процес на обучение, насочен към тяхното актуализиране и подобряване, насърчаване на преподаването, научните изследвания и професионалната практика, посветена на проблемите на страната и региона. В качеството си на държавна единица, тя си сътрудничи с идентифицирането и решаването на национални и регионални проблеми, в съответствие със специфичните норми, които регулират нейните функции, представя своите заключения, предоставя технически съвети и участва в общи дейности с държавни и частни институции чрез споразумения. сътрудничество. Университетът е лишен от идеологически, политически и религиозни въпроси, разбира социални, политически и идеологически проблеми, изучава ги научно. Той е чужд на всеки сектор или догматична концепция. Той насърчава критично отношение, като гарантира в него най -широката свобода на изразяване. Университетът, в допълнение към специфичната си задача като учебен и изследователски център, се стреми да разпространява ползите от своите културни и социални действия чрез взаимодействие с околната среда.

  • Bernal, Аржентина

  Националният университет на Quilmes (UNQ за инициалите си на испански) е основан през 1989 г. Той се намира в сърцето на Южния столичен район на Буенос Айрес, в Бернал Сити, Quilmes. Три милиона души живеят в този регион, който централизира 20% от индустриалните заведения в страната. В днешно време UNQ има над единадесет хиляди студенти, разпределени между завършилите и следдипломните курсове. Мисията на университета е производството, преподаването и предаването на знания с най -високо качество, в среда на равенство и разнообразие. Основните функции на UNQ са преподаване, научни изследвания, курсове за разширяване, формиране на човешки ресурси, технологично развитие, иновации на продукти и популяризиране на културата.

  • Lomas de Zamora, Аржентина

  Преподаването на този университет е признато в различни области. Чрез инструменти за оценка на материалните и човешките ресурси ние поддържаме стандарти за високи постижения в кариерата си, като същевременно насърчаваме актуализирането и критичния преглед на съдържанието.

  • José C. Paz, Аржентина

  Разположен в град Хосе С. Пас, Националният университет на Хосе Клементе Пас (UNPAZ) е създаден през 2009 г. със Закон № 26,577. UNPAZ признава висшето образование като основно социално право за икономическото, социалното и културното развитие на региона и за укрепване на върховенството на закона и демократичните ценности на хората. В този смисъл мисията му е преподаването във висшето образование, както и производството и разпространението на знания, които допринасят за развитието на региона, поставяйки се в услуга на консолидацията на социалната справедливост и развитие. Неговата визия е да насърчава равенството, приобщаването и разширяването на възможностите, които висшето образование предлага на местната общност. Ценностите, които го вдъхновяват, се основават на солидарността като път в задачата за формиране на мъже и жени на почтеност, които като хора и граждани са носители на най -високите идеали, които хуманизмът издига и са способни да дадат знанията си на услуга на обществото. демокрацията и израстването на човечеството. Целта на тази къща на обучение е да гарантира безплатно бакалавърско образование и достъп до обществеността, безплатен и безплатен университет, осигурявайки равни възможности и възможности, развивайки множествена откритост без никаква дискриминация към всички сектори на обществото. Достъпът на всеки гражданин до държавния университет представлява придобито право. Висшето образование трябва не само да бъде обществено и социално благо, но и универсално човешко право и отговорност на държавата.

  • Los Polvorines, Аржентина

  Националният университет на генерал Сармиенто (UNGS) е създаден на 20 май 1992 г. с Национален закон № 24 082 и основан през 1993 г., когато бяха назначени ректорът организатор Роберто Ноел Домек и Консултативната комисия. UNGS дължи името си на тогавашната партия на генерал Сармиенто, която по-късно през 1994 г. беше разделена на три общини: Сан Мигел, Хосе С. Пас и Малвинас Аржентина. От основаването си Университетът е възприел като принцип връзката между обучението, критичното изследване на проблемите, които засягат обществото, и търсенето на алтернативни действия за тяхното преодоляване. UNGS е организиран в четири интердисциплинарни изследователски и преподавателски института, които се стремят да отговорят на актуалните проблеми, свързани с индустрията, науката, града и знанието. Те са Институтът на науките, Институтът на Конурбано, Индустриалният институт и Институтът за човешко развитие. Централният аспект на нейната дейност е да допринесе за демократизирането на преподаването, достъпа до знания от всички сектори на обществото и търсенето на академични постижения, приемайки педагогическа стратегия, фокусирана върху осигуряването на стабилно основно и специфично обучение на студентите. В тази рамка Университетът предлага безплатни бакалавърски степени, национално валидни степени, стипендии за обучение, академични стипендии за обучение в преподаване, научни изследвания, управление и обществени услуги, персонализирана поддръжка на уроци, модерна и ефективна библиотечна публика и безплатен достъп и качествено академично обучение пространство. Неговият университетски кампус се намира на Хуан Мария Гутиерес 1150, град Лос Полворинес, Малвинас Аржентина, северозападно от Големия Буенос Айрес.

  • Avenida Doctor Luis Gutniski, Аржентина

  Университетският живот във Формоза се появява със създаването на Националния университет на Североизток (UNNE -на 14 декември 1956 г., с Указ -закон № 22,229), като университетски център за целия регион, който включва провинциите Чако, Кориентес , Мисионес и Формоза. В действителност университетската дейност ще започне едва във Формоза със споразумение, подписано между правителството на провинцията и Националния университет на североизток. По -късно, на 26 март 1971 г., е подписано споразумение, с което е създаден Университетският институт Формоза, който започва своята дейност на 21 април 1971 г. старата структура съгласно Резолюция № 0375 от 14 март 1974 г., на базата на гореспоменатата министерска резолюция. С Резолюция на Ректората № 2082 от септември 1976 г. функционирането на съществуващите академични звена (Университетски институт, Факултет по аграрни образователни науки и Факултет по възобновяеми природни ресурси) се уеднаквява във Факултета по възобновяеми природни ресурси, в който диктуват по стабилен начин кариерата на горския инженер, реализирайки различни дългосрочни кариери според възникващите нужди. Други университетски дейности бяха насочени към агенти, които вече работеха в тези области. Такъв беше случаят с кариерата на техник по публична администрация или банков техник. Терминът диктовка на професорите, чиято регистрация е извършена в периода между 1970 и 1974 г., се дължи на необходимостта да се отговори на специфични изисквания за хора, които са били в бездействие, въпреки че регистрацията за тези кариери е отворена за други кандидати. През 1984 г. преподавателският състав започва да функционира сред кариерите, установени със Споразумението. През 1986 г. преподавателският състав по диференцирано образование и преподавателският състав по биология започват като стабилни кариери, които продължават и до днес.

  • Córdoba, Аржентина

  Националният университет в Кордова (UNC) има студентско население от приблизително 136 хиляди студенти. Физически тя заема площ от 11,5 милиона квадратни метра, от които 1,37 милиона са в град Кордоба, а останалите във вътрешността на провинция Кордова. Собствената му покрита площ надвишава 380 хиляди квадратни метра. Разпределен между Ciudad Universitaria и историческия център на Кордова, UNC - известен също като Casa de Trejo - има петнадесет факултета; две средни училища; 145 изследователски центъра и институти; двадесет и пет библиотеки; седемнадесет музея; лаборатория за кръвни продукти; две болници; кръвна банка; две астрономически обсерватории; природен резерват и мултимедийна комуникационна система, състояща се от два телевизионни канала, две радиостанции (AM и FM) и портал за новини.

  • Buenos Aires, Аржентина

  UNdeC е институция за висше образование, публична и безплатна, отговорна и ангажирана с качество, уместност и принадлежност към чилийското общество, провинцията и региона; енергични, креативни и постоянно растящи. Въпреки че националните университети трябва да отговарят на оперативните логики и параметри на качеството, които са равновесни в компетентността на всички членове на Националната университетска система, те също имат геополитически ангажимент. Решението за създаване на университет се основава на убеждението да се засили развитието на този регион.

  • Catamarca, Аржентина

  Националният университет в Катамарка е публичен университет, вкоренен в обществото си, ангажиран с неговото развитие, който стои като създател на културата и подобрител на мисълта. Основните му функции са преподаване, изследване и разширяване. Това е образувание, ангажирано от създаването си с културата и идентичността на Катамарка и насърчаването на нейното развитие. Следователно той преоценява материалното и нематериалното социално-културно наследство и насърчава по-тесни връзки с публичния и частния социално-производствен сектор. Това е пространство на трайна трансформация, в което се популяризират науката и технологиите, като се насърчава модел на общество, основано на знанието, като по този начин се поеме ролята на режисьор и участник.