Андора

Най-добрите университети за Магистратура Програми в Андора 2023

Брой институции: 5
  • Encamp, Андора

  Международното училище по хотелиерство и туризъм Vatel Andorra е институция, която е прекарала 40 години в подготовка на бъдещи мениджъри и директори на международната хотелиерска индустрия. Неговото обучение се състои от бакалавърска степен по международен хотелски мениджмънт. Образованието Vatel обхваща 34 държави, с 55 училища, с повече от 9 000 студенти, 39 000 завършили по целия свят, 520 учители и мрежа от важни сътрудници по целия свят.

  • Andorra la Vella, Андора

  Universitat Carlemany се роди с желанието активно да допринесе за предлагането на решения на едно от най-големите предизвикателства, пред които е изправено обществото през този век: устойчивото развитие. Нашата цел е да допринесем заедно с държави, организации и индивиди за постигането на развитие, способно да отговори на нуждите на настоящето, без да се компрометира способността на бъдещите поколения да посрещат собствените си нужди. По този начин Програмата за устойчиво развитие за 2030 г. представлява една от централните оси в мисията и ангажимента на Карманския университет както в областта на управлението, така и в областта на научните изследвания и преподаването.

  • Sant Julià de Lòria, Андора

  Andorra Aviation Academy се намира в Княжество Андора. Вдъхновено от група авиационни ентусиасти, през юни 2015 г. беше подписано споразумение за създаване на тази уникална програма за авиационна степен с правителството на Андора и Университета на Андора.

  • La Massana, Андора

  Познайте ни! НАШАТА МИСИЯ Предлагането на качествено университетско образование е нашата основна мисия. Искаме хората, които желаят да се учат по гъвкав и удобен начин, да могат да подобрят своите професионални умения и най-вече да могат да растат и да се развиват от човешка гледна точка. НАШАТА ВИЗИЯ НА ОБРАЗОВАТЕЛЯТ Нашето педагогическо предложение счита, че обучението и образованието не могат да се провеждат, ако не са с лекарствата на екип от компетентни, подкрепящи преподаватели, обединени в поверената им мисия и способни да работят „заедно и чрез сдружение“ . Всички членове на образователната общност са част от този екип: учители, изследователи, административен и технически персонал и др. НАШЕТО ВИЖДАНЕ НА РЕАЛНОСТТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО Ние смятаме, че образователните взаимоотношения винаги трябва да се вливат в братство и уважение. Поради тази причина ние основаваме вниманието, отделяно на всеки ученик, върху приветствието, изслушването, познаването на техните нужди и върху постоянната грижа за насърчаване на интегралния им растеж.

  • Sant Julià de Lòria, Андора

  Университетът в Андора (UdA) е единственият държавен университет в Княжество Андора, микродържава, разположена в сърцето на Пиренеите. Висшето образование в страната започва през 1988 г. със създаването на Училището за медицински сестри и Училището по компютърни науки, което поражда Университета в Андора, чийто кампус се намира в центъра на Сант Джулия де Лория от 2004 г.