За да влезете или да се регистрирате в „Моя профил“, моля, последвайте този линк:  https://myaccount.masterstudies.com

 

Всички учебни заведения, изброени на нашия сайт, имат формуляр за контакт на страницата си. Можете да използвате формуляра, за да се свържете с учебното заведение и да научите повече относно процеса на кандидатстване.

За да потърсите учебно заведение или програма, започнете като кликнете на някоя от връзките по-долу.

Точно в този момент уебсайтовете ни не съдържат информация за студентски визи или изисквания за пътуване.

Можете да използвате формулярите за контакт на нашите уебсайтове, за да се свържете с избраните от вас учебни заведения. Те ще могат да ви предоставят повече информация относно изискванията за пътуване и виза.

Започнете търсенето на учебни заведения или програми, като кликнете на някоя от връзките по-долу.

Всички учебни заведения или програми, изброени на нашите уебсайтове, имат различна семестриалната такса. 

Можете да използвате формулярите за контакт на нашите уебсайтове, за да се свържете с различни учебни заведения или представители на програми и да попитате за таксите за обучение.

Започнете търсенето си, като кликнете на някоя от връзките по-долу.

Не можете да търсите или да намерите стипендии на нашите уебсайтове.

Можете да използвате формулярите за контакт на нашите уебсайтове, за да се свържете с избраните от вас учебни заведения.  Те ще могат да ви предоставят повече информация относно студентското финансиране и за това как да финансирате своето висше образование.

Започнете търсенето на учебни заведения или програми, като кликнете на някоя от връзките по-долу.

Моля, попълнете формуляра за контакт по-долу и ние ще се опитаме да отговорим на вашия въпрос възможно най-скоро.

Също така, на нашите уебсайтове можете да потърсите повече информация относно висшето образование по света.  Започнете търсенето си, като кликнете на някоя от връзките по-долу.

Изпитът TOEFL (Test of English as a Foreign Language) е стандартизиран тест, предназначен да оцени нивото на владеене на английски език на чуждестранни студенти.  Той е международно признат и приет от академични институции като инструмент за преценяване на нивото на владеене на английски език в страни от целия свят.

Изпитът TOEFL е собственост на и се организира от Educational Testing Service (ETS). 

За да научите повече за изпита TOEFL или да намерите подготвителна програма за TOEFL, моля, последвайте тази връзка: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/TOEFL-Preparation/

Изпитът IELTS (International English Language Testing System) e стандартизиран тест, предназначен да оцени нивото на владеене на английски език на чуждестранни студенти.  Той е международно признат и приет от академични институции като инструмент за преценяване на нивото на владеене на английски език в страни като Австралия, Великобритания, Канада, Нова Зеландия и Съединените американски щати.

За да научите повече за изпита IELTS или да намерите подготвителна програма за IELTS, моля, последвайте тази връзка: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/IELTS-Preparation/

Изпитът GMAT (Graduate Management Admission Test) е стандартизиран тест, предназначен да оцени квалификациите на студенти, които искат да бъдат приети в магистърска програма по мениджмънт. Често се налага студентите, желаещи да продължат с MBA програма, да са издържали изпита GMAT, преди да кандидатстват за избраната от тях програма.

Изпитът GMAT е собственост на Graduate Management Admission Council (GMAC) и се организира в страни по целия свят. 

За да научите повече за изпита GMAT, последвайте тази връзка: https://www.studenttests.com/

Изберете уебсайт, за да започнете търсенето си: