Условия за ползване

Следният текст описва условията и реда за използване на www.masterstudies.com "е сайт и услугите, свързани с него, тъй като е създаден и се управлява от маркетинг Masterstudies Group. Моля, прочетете я внимателно. Чрез използването на този сайт, вие показвате, че приемат да бъдат обвързани с тези условия. Masterstudies Group Marketing може да преразгледа и актуализира тези условия по всяко време, така че, моля посетете тази страница периодично, за да направи преглед на текста, тъй като тя е задължителна за вас. Условията "Вие " и "User " се използват в целия текст с препратка към всички физически и / или юридически лица, с достъпа до този сайт за всяка цел или причина.

&nbsp

Използване на съдържание и права на собственост
Използвайки този уеб сайт вие приемате и се съгласявате, че цялото съдържание и материали, които могат по него, като текст, лого, графики, изображения, и софтуер, са защитени от норвежки и международни закони за авторски права, търговски марки и други.Цялото съдържание и материали са собственост на Masterstudies Marketing Group или неговите доставчици на съдържание или клиенти. Masterstudies Marketing Group си запазва изключителното право за съставяне на съдържанието на този сайт (което означава, тяхното събиране, подреждане и езика). Това право е защитено от норвежки и международни закони за авторско право. Чрез използването на този сайт вие се съгласявате да не улови, продава, лицензира, разпространява, публикува, променя, адаптира, редактирате, копирате, възпроизвеждате, или повторно използване на съдържанието на този сайт по никакъв друг начин за всяка публична или търговска цел. Нямате право да копирате, или адаптиране на HTML кода, който Masterstudies Marketing Group създава и използва за генериране на своите уеб страници. Този код е защитено от авторското право.Вие изрично забранено да се нарушава сигурността на този сайт (например посредством, но не само, използване на някакво устройство, софтуер или процедура, която възпрепятства или се опитва да попречи на правилното функциониране на този уеб сайт, използвайки всяко устройство или средство за навигирате в тази интернет страница, различна от тази, предоставена от маркетинг Masterstudies Group; опит да разчете, декомпилира, демонтиране или обратен инженеринг на някой софтуер, съставляващи част от уебсайт, разпространение или се опитват да разпространяват вируси, троянски коне, червеи, или всякакви други устройства, които са предназначени или са предназначени да нарушат, повреди или да влияе на всяка информация, софтуер, хардуер или комуникационни системи).

&nbsp

Провеждане на ползване
Вие имате право да получите достъп до съдържанието на този сайт за ваша лична, некомерсиална употреба, при условие, че правят това, без нарушаване на авторски права и други права на собственост, и при условие, че не използвайте този сайт за цел, която е незаконна или забранена от тези условия. Вие приемате да не използвате този сайт по никакъв начин, че е незаконна, обидна, заплашва, тормози, нецензурни, клеветнически, предизвикващи омраза, или по друг начин нарушават тези правила и условия. При използване на този уеб сайт, Вие приемате да не пишете никакъв неточна или невярна информация за себе си, или всяка информация, която не е част от собствения си CV, или всякакви нежелани реклами и бизнес предложения, или верижни писма и нежелана поща. Като потребител на този сайт и услугите си, вие сте отговорни за собствените си съобщения и за последиците от Вашия постинг.

&nbsp

Отговорност на Marketing Group Masterstudies
Съдържанието на този сайт може да включват неточности или печатни грешки. Можете да използвате този сайт и съдържанието му на свой собствен риск. Периодично се правят промени на този уеб сайт и неговото съдържание, и могат да се правят по всяко време. Masterstudies Marketing Group няма задължение да следи използването на този сайт или да си запазите съдържанието на вашата сесия. Masterstudies Group Marketing не контролира или гарантира точността на информацията, публикувана от потребителите. Masterstudies Group Marketing може да предприеме действия, за да предотвратят използването на този уеб сайт, който може да създаде отговорност за Masterstudies Marketing Group.

&nbsp

Отказ от гаранции и последващи щети
Masterstudies Group Marketing не представлява и не гарантира, че този сайт ще работи непрекъснато и без грешки, или че сайтът или сървърът, който го предоставя, не съдържат компютърни вируси или други вредни устройства. Съдържанието на този уебсайт се предоставят ", както е ", без никакви гаранции от всякакъв вид, включително гаранции за продаваемост, пригодност за определена цел и ненарушаване на права. Masterstudies Group Marketing не представлява и не гарантира, че този уеб сайт, неговото съдържание, неговата употреба или резултатите от употребата бъде вярна, точна, навременна, надеждна или по друг начин. Masterstudies Group Marketing няма да носи отговорност за използването на този сайт, че е незаконно или по някакъв начин нарушават тези правила и условия.При никакви обстоятелства не трябва Masterstudies Group Marketing носи отговорност за преки, непреки или последващи щети, произтичащи от вашето използване или невъзможността за използване на този сайт.

&nbsp

Връзки към други сайтове
Този сайт съдържа връзки към уебсайтове на трети страни. Masterstudies Marketing Group предоставя тези връзки само за удобство на Вас и не като гаранция за съдържанието на тези уебсайтове на трети страни, за които Masterstudies Marketing Group притежава никаква отговорност. Достъпът свързани уебсайтове на трети страни на свой собствен риск.

&nbsp

Обезщетение

Вие се съгласявате да защитавате, обезщетите и предпазвате Masterstudies Marketing Group, нейните директори, служители, представители и агенти от и срещу всички задължения, искове, действия, искания или разходи, включително без ограничение правни и счетоводни такси, изведено или в резултат на вашата използване или злоупотреба с този уеб сайт или нарушение от Ваша страна на тези правила и условия.

&nbsp

Покажи Advertising

Masterstudies Marketing Group е изпълнила Display реклама и използва Doubleclick, а Google Analytics разполагат въз основа на Display реклама. Можете да се откажете от Google Анализ за дисплей реклама и да персонализирате Google реклами в дисплейната мрежа използваПредпочитания Manager. Можете също така да инструктира Google Анализ да не изпраща никаква информация относно посещенията на Вашия сайт за Google Анализ, като изтеглите и инсталирате Google Analytics за браузър за изключване на добавки за текущата вашия уеб браузър.

&nbsp

Информация за контакти
Моля, вижте информацията за контакт за повече подробности информация.


Последна актуализация на страницата 7.Март 2013