Степен

Магистър по образование (MSEd.) В учебната дейност администрация (ССА) във висшето образование

Мисия ССА

С помощта на теорията на практикуващия модел, мисията на Администрацията по учебната дейност в степен програма за висше образование магистърска е да подготви студентските въпроси професионалисти с компетенциите да работят ефективно в рамките на сложни политически, икономически, културни и социални контексти на висшето образование.

Професионални Compentencies

Студентските въпроси администрация (ССА) завършил програма в университета на Уисконсин-Ла Крос е прегърнала ACPA / NASPA професионалните компетенции на и е подравнен учебния план на програмата завършил да гарантира основни познания в компетенциите като част от учебния опит на нашия възпитаник студенти.

За учебната дейност

Студентските работи е критичен аспект на опита на висшето образование. The извършва от професионалисти студентските въпроси работата помага на учениците да започнат живота си пътуване на растеж и самостоятелно проучване.

Кои сме ние

Студентски живот не просто да се случи в една класна стая. Възможности за обучение и развитие съществуват навсякъде и по всяко време на територията на колежа и това е наша работа да се възползват от тези моменти. И като професионалисти студентски работи нашата работа е да се подкрепят и насърчават тези взаимодействия. Насърчаване на разбиране и зачитане на различията, а вярата в ценността на физически лица, както и подкрепа на нашите ученици в техните нужди са само някои от основните концепции на професията.

В NASPA, ние разбираме значението на тази работа и предоставяне на възможности на нашите членове да продължи да се разширява своите знания и умения.

Работа в учебната дейност

NASPA е организация на колежи, университети, агенции и професионални педагози, чиито членове се ангажира да предоставя услуги и образование, които подобряват растежа и развитието на учениците. Сдружението има за цел да насърчи студентски персонал работят като професия, която изисква лична почтеност, вяра в достойнството и ценността на лицата, зачитане на индивидуалните различия и разнообразие, ангажимент за обслужване, и всеотдайност за развитието на индивидите и общността на колежа чрез образование ,

Намери си работа

Борса за разположение (TPE) е окончателно ресурс за процеса на поставяне студентските въпроси работа. С динамичен, онлайн информация, както и мощни мрежови възможности и събитие устройване на работа първа класа, TPE е посветена на подпомагане на кандидатите смятат, че перфектната работа, и помагат институции смятат, че перфектната под наем. Основана през 2006 г., в сила от борса за разположение идва от събраните средства на своите партньори асоциации.

КУРСОВЕ Всеки курс е три кредита, освен ако не е посочено друго. Вижте Завършил каталог за ССА описания на курса. Учебната програма е обект на промяна, за да го задържи настоящите и съответства на стандартите на професията.

MSEd. Изисквания на програмата (40 кредита) Реализирани Лято 2016

 • ССА 700 професионална практика в учебната дейност
 • ССА 701 Student въпроси & Technology - 1 кредит
 • ССА 702 Student Теория развитие
 • ССА 704 Лидерство във висшето образование
 • ССА 705 История на висшето образование
 • ССА 706 Консултиране и подпомагане на
 • ССА 708 разнообразие във висшето образование
 • ССА 710 администрация във висшето образование
 • ССА 720 специални теми в учебната дейност администрация - 1 кредитни
 • ССА 730 Правни аспекти на учебната дейност
 • ССА 745 University Finance & управление
 • ССА 765 Оценка по учебната дейност
 • ССА 781 студентски работи администрация Internship (може да бъде завършена лятото или есента; запишат в онлайн курс)
 • ССА 790 Capstone (Включва Capstone Project)
Програма с обучение на:
Английски

Прегледайте още 2 курсове в University of Wisconsin La Crosse »

Този курс е Онлайн обучение, Редовно обучение
Start Date
Септ. 2019
Duration
Задочно обучение
Редовно обучение