Ms в счетоводните и информационните системи

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

Магистърската програма по счетоводство и информационни системи (MACIS) е отворена за студенти с бакалавърска степен във всяка дисциплина. Въвеждането на студенти, които все още не са завършили, трябва да завърши следните задължителни курсове: по един курс по основните принципи на счетоводството, принципи на макро- и микроикономика, бизнес статистика, бизнес право, принципи на управление, принципи на маркетинг, принципи на финансите, основите на управленската наука и бизнес политиката. Има няколко други предпоставки, които са уникални за избрания вариант.

Студентите без предварително колегиално обучение в счетоводната и бизнес администрацията могат да очакват да прекарат поне две години в програмата. За тези, които са изпълнили основните изисквания - т.е. студенти, които са изучавали бизнес, счетоводни или информационни системи като студенти - програмата обикновено може да бъде завършена за 12-15 месеца.

Магистърската програма по счетоводни и информационни системи изисква завършване на 30 семестър часа. Той е предназначен да предостави на специализанти със специализирани знания в една от четирите варианта на програмата: информационни системи, услуги по финансово отчитане и осигуряване, финансови услуги или данъчно счетоводство. Студентите избират опция при влизане в програмата.


Услуги за финансово отчитане и осигуряване


Учебната програма по тази опция е предназначена да подготви студентите за ефективна практика като публични или мениджърски счетоводители и одитори в настоящата и бъдещата бизнес среда. Той е предназначен да даде на студентите основа на знания, които ще ги квалифицират да вземат CPA и CMA изпити.


Финансови услуги


Учебната програма по тази опция е предназначена да предостави на студентите аналитична перспектива, от която да могат ефективно да проучват основните бизнес решения, свързани с финансовите пазари и институции, и съответно да съветват клиентите. Тази опция също така предоставя на студентите бази от знания, които ги квалифицират, за да направят изпитите CPA и CMA.


Информационни системи


Тези, които желаят да практикуват като системни консултанти и разработчици в настоящата и бъдещата бизнес среда, ще се интересуват от учебната програма на тази опция. Включва обучение в най-новите техники за управление на бази данни и подходи за моделиране на системата и осигурява необходимия опит за осъществяване на интернет, за да се развият системите в днешната технологична среда. Тази опция подготвя студентите за кариери в информационните системи с консултантски фирми, отдели и организации на информационните системи и софтуерни къщи, които са насочени към разработване на приложения. Освен това, студентите, които се подготвят за кариера в счетоводството, могат да използват тази възможност за развиване на умения в информационните системи. Обучението по информационни системи на бакалавърско ниво е желателно, но не се изисква.


Данъчно счетоводство


Тази опция е предназначена за студенти, които се интересуват от успешна кариера в данъчните консултации или корпоративната данъчна практика. Студентите ще получат образование в най-новите системи за технологии, които са необходими за данъчни консултации и копориране и правителствено данъчно планиране в днешната технологична среда.


152-часова програма


За студенти, които са се записали като студенти и имат интерес да станат сертифицирани експерт-счетоводители, имаме специална 152-часова програма, която съчетава курсовата работа и курсовата работа. Програмата позволява на студентите да вземат всички курсове, необходими за извършване на изпитите по КПП и да получат завършен бакалавър и магистърска степен по Счетоводни и информационни системи след завършване за пет години.

Информация за приемане и приложение

Крайният срок за кандидатстване в катедрата е 1 март за есенния семестър и 1 октомври за пролетния семестър.

Всички кандидати за Graduate School в Virginia Tech трябва да притежават бакалавърска степен от акредитиран колеж или университет. Заявленията за допускане до програма "Магистър по счетоводство и информационни системи" се оценяват въз основа на предишни академични постижения, резултати от теста за успешно завършване на управленския изпит (GMAT), две реферати и други фактори, които имат отношение към потенциала на кандидата за успех в магистърската програма.

Перспективните кандидати трябва да приемат GMAT колкото се може по-рано, за да могат резултатите от тях да са налице при подаване на заявлението за допускане. Студентите се очаква да имат бакалавърска степен средна оценка 3.0 или по-висока в 4.0 мащаб и GMAT резултат от най-малко 520.

TOEFL изискване за международни студенти


Ако английският не е основният език на бъдещия студент, студентът трябва да получи оценка за теста на английски език като чужд език (TOEFL) от най-малко 620 хартиени, 260 компютърни или 105 базирани на Интернет; и най-малко 50 на изпита на говорим английски (TSE). Това гарантира адекватни умения за разбиране. Образователната служба за тестване предлага и тези два последни изпита.

Катедрата изисква копие от оценката TOEFL, дори ако имате степен от акредитиран англофонов университет.

Последна актуализация Септ. 2017

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for al ... Научете повече

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for all of its audiences. Свиване