Mestrado profissional em administração

Общ преглед

Описание на програмата

Около 50 години от традицията и високите постижения не се забелязва, тъй като администрацията е допринесла за формирането на лидери, които дават възможност за успех на нововъзникналия Mestrado Profissional em Administração.

Курсовете за опростяване на трансатлантическите и диференцирани търговски, дигитални и методологични, комфортни и иновативни и организационни дейности.

Кликванията, които се намират в оригиналната обстановка.

Público

Компания за иновации и иновации в областта на организацията, занимавайки се с разработването на интердисциплинарни и транзитни разновидности на конкуренцията, които дават възможност за разбиране, анализиране и интерпретиране на информацията за количествената и качествената информация, деенволвимент за инициативи; хабилитатос десенволver или contratar serviços de terceiros. Документите за компрометиране и конфекциониране на трансформатори, артикули като компоненти за разпространение и разширяване, които позволяват да се създаде алтернатива и да се създадат възможности за създаване на новаторски и динамични организации.

Compromisso за иновации и динамика на организациите

A Inovação ea Dinâmica Организационният център е разположен в центъра на сградата, за да се постигне целта си, за да се постигне желаната от клиента цел, за да се създаде възможност за изграждане на нови сгради, както и да се осигури достъп до организацията, като се предполага, inovadora em busca do sucesso organizacional.

Por que Mestrado Profissional?

Едно интегриране и развитие не свършват без да се правят превантивни действия в Mestrado Profissional. Оферирането се извършва с цел осъществяване на песимистични дейности, свързани с отваряне на прозорци, асоцииращи се състезания, които трябва да бъдат изпълнени.

O Mestrado съсредоточава усилията си върху решаването на проблемите, свързани с решаването на проблемите и решаването на проблемите, като по този начин трябва да се постигне решение за решаване на други проблеми, преди да се определи критерият, който да се прилага при определянето на дисциплината и да се установи заключението.

Linhas de Pesquisa

  • Динамика Организация, Иновация и Сосидеда

Обективът за проучване, проучване и анализ на иновациите, организация на организациите, които имат тенденция към социално приобщаване. Лицензите на Serão privilegiados estudos ligados a uma nova концепция за администрация, базата данни за иновациите, отношенията, както и концепцията за поведение, тенденциите и моделите на развитие, а също така и темите за амбициозност на микропредприятията, масовата организация и макроорганизацията, demandas sociais.

  • Redes Empresariais, Inovação e Competitividade

Естетата на проучването е да открият и разработят иновативни процеси, които дават възможност за иновативност и иновативност на системите за производство и производство на материали за конкурентоспособност. Проектите са от особена важност за развитието на икономическата, финансовата, финансовата, оперативната и организационната структура на организациите за сътрудничество в областта на иновациите.

Трабълхо финал направи куршум

Комо трабато на заключението на Curso, което се нуждае от разработване и отстраняване на Dissertação de Mestrado. Atendendo ao perfil de formação de um Mestrado Profissional, което е един от най-големите центрове за решаване на проблемите, свързани със заетостта, както и с помощта на програмите.

Duração

24 меса

Carga horária

450 horas

Диас де аула

Segunda e Terça, семантично, от 19 часа до 22 часа идват от 8 часа до 12 часа.

Coordenação

Проф. Д-р Данило де Мело Коста

mestrado@una.br

Unidade

Campus Guajajaras

Сайба: http://www.mestradoemadm.com.br/?cat=7

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Com uma postura vibrante e inovadora, somos pelo 6º ano, o Melhor Centro Universitário privado de Minas e, pelo 7º ano consecutivo, o Melhor Centro Universitário privado de BH; de acordo com a avaliaç ... Научете повече

Com uma postura vibrante e inovadora, somos pelo 6º ano, o Melhor Centro Universitário privado de Minas e, pelo 7º ano consecutivo, o Melhor Centro Universitário privado de BH; de acordo com a avaliação do IGC (Índice Geral de Cursos) divulgado pelo Ministério da Educação (INEP/MEC) em mar/2017 – o principal indicador nacional de qualidade do ensino superior no Brasil. Свиване