MCI има за цел да надгради творческите си мрежи, да засили знанията си за приложни творчески изследвания, критично мислене и да разшири практиката ви с надзорни насоки от експерти във вашата област. Тези умения са жизненоважни за успеха в конкурентните творчески индустрии - да се запишете с нас, за да напреднете и да останете напред.

Структура на курса

Моделът на магистърска програма за творчески индустрии се основава на три тематични потока. Това са (1) Предприемачество и комерсиализация (2), Приложни изследвания и (3) Творческа практика

Има три вградени изходни точки за MCI, които са:

  • Завършил сертификат за творчески индустрии - предприемачество и комерсиализация (един семестър / 48 кредитни точки)
  • Диплома за творчески индустрии - предприемачество и комерсиализация и приложни изследвания (два семестъра / 96 кредитни точки)
  • Майстор на творческите индустрии - всички потоци (три семестъра / 144 кредитни точки)

Какво трябва да направя, за да се запиша?

MCI приема квалифицирани дипломирани специалисти или професионалисти с подходяща квалификация.

Признаване на предишно обучение

Можете да потърсите RPL, когато вашата работа или квалификация от напреднал и свързан характер са предприети. Академичният кредит се предоставя за всеки отделен случай, в съответствие с нашата академична кредитна политика и свързаните с нея процедури. Кандидатурите за академичен кредит ще бъдат оценявани от съответните Melbourne Polytechnic учени в Melbourne Polytechnic и, когато е уместно, от експерти от бранша.

Изисквания за влизане

Успешно завършване на бакалавърска степен по творческа дисциплина или друга подходяща област, като управление на изкуствата, художествено образование, със средна стойност на кредита от признат университет или TAFE. За повече информация кандидатите се насърчават да посетят една от информационните сесии на Melbourne Polytechnic .

Като алтернатива (за потенциални кандидати без завършена бакалавърска степен) - кандидатите могат да влязат в диплома за завършване на диплома или в диплом, като демонстрират минимум пет години работа на пълно работно време или творчески опит в творчески и изпълнителски изкуства или в индустриална позиция, свързана с рекламното послание. и сценични изкуства.

Академичен: Бакалавърска степен по изкуства или друга подходяща област в изкуствата

Английски: Академичен IELTS 6.5 без индивидуална група под 6.0, Pearson PTE Academic 58 като цяло без индивидуални комуникативни умения под 50, или Melbourne Polytechnic признат еквивалентност.

Като алтернатива (за потенциални кандидати без завършена бакалавърска степен) - кандидатите трябва да имат минимум пет години работа на пълно работно време или творчески опит в творчески и сценични изкуства или в индустриална позиция, свързана с творчески и изпълнителски изкуства.

материали

Списъци на необходимите материали, книги и разписания ще бъдат предоставени при въвеждането на курса или записването в клас от преподавателския отдел

Pathways за по-нататъшно обучение

След като сте завършили магистърска степен по творчески индустрии, можете да изберете да продължите по-нататъшни проучвания, като например докторантура в областта на изкуствата или друга свързана област

Кариерни Pathways

Вие ще намерите работа чрез творческо предприятие, като

  • професионалисти в областта на изкуствата
  • практикуващ художник
  • самостоятелно заети предприемачи
  • в сектора на обществените услуги
  • заетост на академични творчески изкуства
Програма с обучение на:
Английски
Melbourne Polytechnic

Прегледайте още 1 курсове в Melbourne Polytechnic »

Последна актуализация January 12, 2019
Този курс е Редовно обучение
Duration
18 
Редовно обучение
Price
20,436 AUD
на година, международни студенти.
Deadline
Запитване на информация
Applications are accepted up until intakes commence.
По място
По дата
Крайна дата за записване
Запитване на информация
Applications are accepted up until intakes commence.
Location
Крайна дата за записване
Запитване на информация
Applications are accepted up until intakes commence.
End Date