119417_image1.jpeg

Алън Т. Шулман

Завършил програмен директор по архитектура

Магистърът по архитектура II (M.Arch II) е двугодишна (4 семестър), 60 кредитна програма за студенти, притежаващи предпрофесионална степен по архитектура или тясно свързана област. Тази определена от STEM програма за професионална степен предоставя усъвършенствана платформа за студентите да се справят със съвременни предизвикателства и да се справят с различни социални, културни, технологични и програмни контексти.

Тази програма на M.Arch II позволява на студентите да продължат обучението си в бакалавърска степен чрез ангажиране на по-сложни предизвикателства, усъвършенстване на уменията си в основни области и чрез разработване на отделни области на фокус, например в областта на модерните технологии, проектирането и изграждането на сгради, устойчивостта и устойчивостта , градски дизайн, историческо съхранение и адаптивно използване, здравеопазване или гостоприемство. Студентите насочват траекторията си следвайки своите интереси, развиват области на професионална концентрация чрез сертификати и се занимават с критични изследвания.

В последната си година се очаква завършилите студенти M.Arch да започнат проект за завършваща степен. Проектите за завършваща степен се състоят от една от двете песни:

  1. Дисертационна работа, възможност за всеки студент, който работи със съветник от факултета, да проведе независими научни изследвания и да определи индивидуална позиция по отношение на дисциплината на архитектурата
  2. Дипломирано студио за изследване на дизайна, ръководено от преподавател, което изследва съответните или тематични проблеми на архитектурата.

U-SoA факултет се присъединява всяка година от международно признати гостуващи учени и колеги. Разнообразието от факултетни интереси и опит предлага възможности за студентите при избора на ателиета за Advanced Elective Design Studios. Училището е дом на иновативни изследователски звена, включително RAD-UM, лаборатория, посветена на възникващите вградени технологии, Лабораторията за прибрежен урбанизъм, аплодирана програма за проектиране / изграждане и Център за градско и обществено проектиране.

Степента на M.Arch може също така да се комбинира ефективно с програми на място след професионални степени, като например магистър по наука по архитектура, магистър по градско проектиране, магистър по развитие на недвижими имоти и урбанизъм и магистър по управление на строителството.

Силното чувство за общност, сътрудничество и отговорност сред студентите и преподавателите на U-SoA допринасят за международния статут на нашите дипломирани програми.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 6 курсове в University of Miami: School of Architecture »

Последна актуализация Август 8, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Авг. 2020
Duration
Редовно обучение
Price
2,100 USD
за кредит
Deadline
Юни 1, 2020
По място
По дата
Start Date
Авг. 2020
Крайна дата за записване
Юни 1, 2020

Авг. 2020

Location
Крайна дата за записване
Юни 1, 2020
End Date