Магистър по архитектура I AP (2 години напреднал песен)

Общ преглед

Описание на програмата

120122_tumblr_pj6a9pVAiK1wqvy81o1_1280.jpg

Магистърът по архитектура II (M.Arch II) е двугодишна (4 семестър), 60 кредитна програма за студенти, притежаващи предпрофесионална степен по архитектура или тясно свързана област. Тази определена от STEM програма за професионална степен предоставя усъвършенствана платформа за студентите да се справят със съвременни предизвикателства и да се справят с различни социални, културни, технологични и програмни контексти.

Тази програма на M.Arch II позволява на студентите да продължат обучението си в бакалавърска степен чрез ангажиране на по-сложни предизвикателства, усъвършенстване на уменията си в основни области и чрез разработване на отделни области на фокус, например в областта на модерните технологии, проектирането и изграждането на сгради, устойчивостта и устойчивостта , градски дизайн, историческо съхранение и адаптивно използване, здравеопазване или гостоприемство. Студентите насочват траекторията си следвайки своите интереси, развиват области на професионална концентрация чрез сертификати и се занимават с критични изследвания.

120216_jie-su21600x550.jpg

В последната си година се очаква завършилите студенти M.Arch да започнат проект за завършваща степен. Проектите за завършваща степен се състоят от една от двете песни:

  1. Дисертационна работа, възможност за всеки студент, който работи със съветник от факултета, да проведе независими научни изследвания и да определи индивидуална позиция по отношение на дисциплината на архитектурата
  2. Дипломирано студио за изследване на дизайна, ръководено от преподавател, което изследва съответните или тематични проблеми на архитектурата.

120181_tumblr_pwjxq73IHi1wqvy81o6_400.jpg

U-SoA факултет се присъединява всяка година от международно признати гостуващи учени и колеги. Разнообразието от факултетни интереси и опит предлага възможности за студентите при избора на ателиета за Advanced Elective Design Studios. Училището е дом на иновативни изследователски звена, включително RAD-UM, лаборатория, посветена на възникващите вградени технологии, Лабораторията за прибрежен урбанизъм, аплодирана програма за проектиране / изграждане и Център за градско и обществено проектиране.

Степента на M.Arch може също така да се комбинира ефективно с програми на място след професионални степени, като например магистър по наука по архитектура, магистър по градско проектиране, магистър по развитие на недвижими имоти и урбанизъм и магистър по управление на строителството.

Силното чувство за общност, сътрудничество и отговорност сред студентите и преподавателите на U-SoA допринасят за международния статут на нашите дипломирани програми.

HREF = "https://grad.arc.miami.edu/index.html

Изтеглете нашата дипломирана книжка

Последна актуализация Апр. 2020

За учебното заведение

An intrinsic philosophy of U-SoA’s faculty is to build a better world. This is expressed in a design program that is ideal and pragmatic, academic and practical, theoretical and actual. U-SoA trains v ... Научете повече

An intrinsic philosophy of U-SoA’s faculty is to build a better world. This is expressed in a design program that is ideal and pragmatic, academic and practical, theoretical and actual. U-SoA trains visionary practitioners who pursue architecture as a combination of civic art and building science. Свиване