Магистър по Програма за цифрово продуцентско кино

Filmbase

Описание на програмата

Прочетете официалното описание

Магистър по Програма за цифрово продуцентско кино

Filmbase

За програмата за цифрово кино

Програма за цифрово продуциране на филми

Реално филмово обучение

Filmbase предлага уникален курс, ориентиран към индустрията, насочен към подготовката на режисьори за реалността на писането, разработването, заснемането, продуцирането, заснемането, редактирането, публикуването и разпространението на игрални филми в цифрови формати.

Основни функции

 • Нашата програма в областта на цифровото продуциране на филми е гъвкав курс, предназначен да развие професионалисти от бранша, които се интересуват от продуцирането на игрални филми
 • Нашите ученици се обучават директно от опитни режисьори в Ирландия и Великобритания.
 • Нашите ученици използват най-новите стандартни индустриални съоръжения.
 • Индустриалната интеграция е основна характеристика на тази програма.

За какво става дума

Програмата за цифрово кино производство е вълнуващ и новаторски курс, който подготвя студентите както с творческите, така и с технологичните си умения за бъдещи роли в цифровото кино производство и творческите индустрии.

Нашата философия е да подхранва техническата специализация и творческия професионализъм чрез изследване и практическо производство.

Ние се стремим да създаваме новаторски мислители, които имат способността да създават оригинални филмови продукции, създадени благодарение на нарастващото и по-добро разбиране на цифровата технология.

Студентският достъп до цифрови фотоапарати, филмово оборудване и постпродуктови съоръжения ще подпомогне тази комбинация от съвременни технически умения и техники, които ще информират и подготвят студентите за бъдещето в практическата филмова продукция.

Какво правиш

Дигиталният филмов компонент на курса изучава теорията и практиката на цифровото производство на филми и е проектиран да бъде изключително практичен и практичен. Студентите ще изработят редица индивидуални и групови филмови проекти в разнообразни модули, завършващи с производството на пълнометражен филм. Тези програми са предназначени да допринесат за висококачествено портфолио от работа след дипломирането.

Програмата за цифрово продуциране на филми изисква доказателство за способността за постигане на модерни производствени стандарти. Супервайзорите с опит в производството на игрален филм ще помогнат на учениците да постигнат целите си за създаване на пълнометражен филм. Студентите ясно ще демонстрират повишените си познания за технологиите и тяхното разбиране за създаването на игрален филм, както и стратегиите за маркетинг и дистрибуция. За да се постигнат тези резултати, степента зависи от факта, че екипажът функционира като автономна и независима единица.

Вашата работа през цялата продължителност на тази програма ще изисква значителен елемент на независимо развитие и изследване, съчетано с групова и индивидуална работа по проекта, ако е необходимо. Заедно с текущата ви работа по задание, ще присъствате на официални лекции, предлагани от филмови академици, практикуващи експерти, индустриални стратези и ключови фигури от света на филмите и излъчването в Ирландия и в чужбина.

Студентите ще имат пълни права за достъп и заемане на библиотеки чрез Дъблинската бизнес училище (Aungier Street campus) и ресурсната библиотека на Ирландския филмов институт.

Допълнителни възможности

Студентите ще имат възможността да проведат по избор посещение в Лондон, за да посетят и свържат с ключови индустриални стратези, дистрибутори, агенти за продажби и постпродуктови съоръжения.

Възможностите за посещение на европейския филмов пазар на Берлинския филмов фестивал през февруари ще бъдат улеснени. Това ще даде на учениците уникална възможност да се срещнат с ключови професионалисти от цял ​​свят и да видят филмовия пазар в действие.

Студентите ще имат достъп до събития и панаири в индустрията на селекция от ирландски филмови фестивали. Студентите се насърчават да се възползват от допълнителните възможности за обучение и работа в мрежа, предлагани при тези събития.

Файл с факти

 • Местоположение: Filmbase , Curved Street, Temple Bar, Дъблин 2
 • Старт на курса: септември 2018 г.
 • Продължителност на курса: 1 година на пълен работен ден
 • Участие: Пълен работен ден
 • Изисквания за влизане: Нормалните изисквания са най-малко една втора степен отличие степен или еквивалент. Ако не отговаряте на горепосоченото, но имате значителен подходящ опит, вашата кандидатура ще бъде разгледана, ако удовлетворите Университета, че сте в състояние да отговорите на предизвикателството на следдипломна работа.
 • Приложение: Кандидатите трябва да кандидатстват директно за Filmbase . Моля, вижте страницата Как да кандидатствате за повече подробности.
 • Управителен орган: Университет на Западна Шотландия (UWS)
 • Такси: € 6,450 (включително такси за регистрация)
 • Други бележки: Приложението не гарантира влизане в програмата. Процесът на кандидатстване може да включва етап на интервю.

Как да кандидатствам

Общи приложения

Понастоящем се изказват интерес от потенциални студенти. От потенциалните кандидати се изисква да се свържат с Filmbase да обсъдят курса преди да Filmbase заявления. Заявленията могат да включват етап на интервю. *

Промишлени приложения

Режисьори, които вече са завършили игрален филм с професионална квалификация, могат да подадат молба за валидиране на предишната си работа за целите на курса. Режисьорите, които кандидатстват на тази основа, могат да получат квалификацията "Мастърс" след завършване на проект "Творчески медии" и някои академични модули. В такива случаи ще се прилагат намалени такси.

Специалистите от бранша, които се интересуват от кандидатстване, трябва да осъществят контакт с директора на Filmbase Алън Фицпатрик като първа контактна точка за този курс.

Тук се предлагат програми по:
 • Английски


Последна актуализация February 12, 2018
Срок и цена
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Дата на начало
септ. 2018
Duration
Продължителност
Редовна форма
Price
такса
6,450 EUR
Locations
Република Ирландия - Dublin
Дата на начало: септ. 2018
Крайна дата за записване Запитване на информация
Дата на завършване Запитване на информация
Dates
септ. 2018
Република Ирландия - Dublin
Крайна дата за записване Запитване на информация
Дата на завършване Запитване на информация
Price
€ 6,450 (включително такси за регистрация)
Видео

Filmbase Presents

Green Feature Filmmaking at Filmbase