Ma на испански и латиноамерикански изследвания

Общ преглед

Описание на програмата

The Магистър по испански и латиноамерикански изследвания в Американския университет предлага индивидуални пътища, за да се даде възможност на студентите да придобият интердисциплинарен разбиране за Латинска Америка и Карибския басейн, както и опит в областта на превода, лингвистиката, и / или преподавателска испански език.

Ученици на Учителя изберете курсове като част от основна програма 21-кредит, който осигурява стабилна основа за изучаването на културни, исторически, езиково и политическо сложността на региона. Всички основни курсове се преподават изцяло на испански. В допълнение към основните семинари, на испански: Магистърска програма Латинска американски изследвания предлага три кредитни 12-15 песни, които предоставят ценна обучение и професионални умения за латиноамериканските специалисти:

  • Превод и лингвистика
  • Испански Езиково обучение
  • Интердисциплинарни изследвания за Латинска Америка (например, култура и литература, международни проучвания, история, комуникации, връзки с обществеността)

Испанското: Програмата латиноамериканската MA изисква учениците да вземат най-малко 21 кредита на испански. Опирайки се на кампуса ресурси АС, учениците могат да вземат курсове по Латинска Америка на английски език (до 12 кредита) в други отдели в рамките на колегиума на науките и изкуствата и на други училища АС -such като катедрата по история, Департамента по антропология, училище за International Service, и Школата на образованието. Център AU за Латинска Америка и латино изследвания служи като център на академичната динамика на територията на колежа и извън нея, и подкрепя съвместните научни изследвания по различни въпроси, свързани с Латинска Америка.

НАУЧЕТЕ от водещи ФАКУЛТЕТ ЕКСПЕРТИ

Ядро на факултета The донесе широкообхватен опит в областта на хуманитарните и приложна лингвистика. Нашата хуманитарните преподаватели специализират в изследвания на пола, правата на човека, имиграция, глобализация, паметта и насилие и учат чрез различни подходи и жанрове, включително филм, разказ, поезия, кратка история, производителност и театър. Нашата Приложна лингвистика преподаватели специализират в двуезичие, обучение видео игра на базата на език, и телевизионният съвместна превод.

Възползвайте се от НЕОГРАНИЧЕНИ РЕСУРСИ ПО DC

Възползвайки се от несравнимото ресурси на Вашингтон, окръг Колумбия, нашата учебна програма предлага стажове за кредит, чрез хода на Proyecto Амистад, в организации като американското министерство на правосъдието, National Geographic, Комисията The Гватемала правата на човека, и Вашингтон Службата за Латинска Америка , Ние също имаме контакти на елементарни, вторични и двуезичните училища в района, които улесняват преподаването стажове. В допълнение, ние предлагаме възможности за финансиране на научни изследвания лятото в чужбина, и ние редовно координират екскурзии, лекции, събития и партньорства с диапазона от изследователски съоръжения в района.

Много от нашите ученици попълни сертификата Завършил испански преводи във връзка с тяхната магистърска степен. Докато в нашата програма нашите ученици да придобият ценни професионални умения за работа в широк спектър от области, изискващи познания по въпросите, свързани с Латинска Америка, както и строга академична подготовка за тези, които търсят да преследва докторски програми. Студентите често остават във Вашингтон след дипломирането и да участват в широка мрежа от латиноамериканските институции в града. Много от нашите възпитаници продължа да работя в правителствени и неправителствени организации във Вашингтон, докато други решават да преследват докторска работа или учение.

Възможности за финансиране

A определен брой учебни и изследователски асистентските са на разположение на правоимащи ученици. В допълнение, има налични средства за студентите през Jack испанците Child и Латинска американски изследвания фонд. Джак Research Awards Летни детето също са на разположение за подпомагане на специализанти, които се интересуват от предприемане на изследвания в Латинска Америка през лятото между първата и втората си година в програмата.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The College of Arts and Sciences at American University offers you a challenging liberal arts education within a vibrant and diverse community of students from all 50 states and 150 countries.

The College of Arts and Sciences at American University offers you a challenging liberal arts education within a vibrant and diverse community of students from all 50 states and 150 countries. Свиване