Ma дигитална медийна практика: визуализация

Общ преглед

Описание на програмата

Програмите на Digital Media Практика в Уинчестър са предназначени за настаняване на широка гама от специализирани интереси в рамките на широкия спектър на разположение в рамките на цифровите медии индустрия.

Програма Content

Тези професионално-фокусирани програми дават възможност за динамичното разбиране и развитие на теорията в контекста на практика. Програмите са структурирани да се усъвършенстват уменията в диапазон от специализирани кариера в цифровите медии индустрия. Партньорства с професионални лекари и органи дават на учениците за отправна точка да развиват собствената си мрежа от професионални контакти и да се идентифицират ключовите практикуващи.

Проучване се състои от четири основни модула, плюс два допълнителни модули, където учениците се задължават индивидуални проекти и казуси, свързани с тяхната конкретна област на интереси. Програмата има за цел да насърчи експериментиране, иновации и поемане на риск.

Учениците, изучаващи MA Digital Media Practice да изберете всеки две допълнителни модули; студенти, които учат визуализация или взаимодействията Дизайн пътища трябва да избере две опционални модули от съответния раздел. Всеки студент има краен дисертация или еквивалентен продължителен проект.

Изисквания за прием: Нормално първа или втора класа степен отличие в свързани предмет или професионален опит в областта на проучване. Всички кандидати са поканени да представят портфолио от съответната работа, заедно с кратко писмено изявление очертава значението на програмата за предишния си опит.

Пълен работен ден: 1 година Почасова: 2 години Започнете дати: септември и януари Технология протича: Daytime Факт: Студентите имат възможност да работят по проекти живи клиента, изграждане на професионален портфолио и професионален опит.

Факт: Налице е специален, напълно оборудвана Digital Design Studio, с практикуващи базирани преподаватели по ръката по време на основните часа.

Modules

Основни модули:

  • Принципи DIGITAL MEDIA
  • Design Practice
  • Проект Emerging Media Student Directed
  • Research Предложение
  • Дисертация / Major Project

Допълнителни модули:

  • Архитектурна визуализация
  • 3D визуализация
  • Data Визуализацията
  • Infographic Communication

Обучението и преподаването

Студентите разработват нови идеи и теории, чрез ангажирането им с няколко проекта живи клиенти, които могат да приключат с освобождаването в реално време на продукцията през различни медийни платформи. Практическа работа се поддържа и засили чрез майсторски класове, семинари, дискусии, семинари, обучения и самостоятелно насочено обучение, и чрез предприемане на работа в професионален контекст.

Оценка

Чрез предприемането на проекти, учениците се ангажират с реални задачи, с оценка, отразяващи решенията и резултатите, очаквани в цифровите медии индустрия. Оценка се извършва през целия живот на даден проект, за да се тества и да предложи обратна информация за процеса и интеграцията на умения. От студентите се изисква да попълнят окончателно значителна част от работата, под формата на някоя подходяща цифров медиен проект или писмено дисертация.

В Университета на Winchester утвърдени програми могат да приемат набор от начини на оценка на вашия живот. Показателен, а не задължително изчерпателен, списък на видовете за оценка може да възникнат, включва есета, портфейли, контролирана самостоятелна работа, презентации, писмени изпити, или практически изпълнения. Университетът се ангажира да гарантира, че всички студенти имат равни възможности да постигне резултати модул от обучението. Като такъв, когато е уместно и необходимо, студенти с признати увреждания могат да имат алтернативни задачи набор, че продължаваме да тестваме как успешно са изпълнени резултатите от обучението на модула. Допълнителни подробности за вида оценка, използвани в програмата ви интересува може да намерите на страницата на курса, като присъства на Open Day / Evening, или се свържете с нашите преподаватели.

Кариери

Завършилите преследват кариера в цифровите медии индустрия като водещи дизайнери, изследователи дизайн, счетоводни режисьори, писатели съдържание и творчески производители.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching.

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching. Свиване