Ma в образованието изящни изкуства: надзор

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

Майсторът на изкуствата в Fine Arts Образование: програма надзор е предназначена за сертифицирани преподаватели художествени които желаят допълнително образование за напредък в кариерата, както и за сертифициране на надзорните позиции в Ню Джърси училищните райони. Програмата обработва заверени област художествени ръководители, които имат потенциала да доведе учители изкуство към съвременни, демократични и триизмерни форми на обучение за разнопосочни популации на деца и юноши. По-конкретно, това четене и писане на интензивна програма има за цел да насърчи художествени ръководители, които са запознати в съвременните изследвания, да разбере необходимостта от алтернативни методи на обучение, са информирани за оценка на обучението, демонстрира силни организационни умения и са привърженици на изкуствата, като важни места за водещите за глобалното разузнаване. Програмата изисква администраторите бъдещи изкуство, чрез курс проучвания, работа на терен и писането на дисертация, за да се превърне интроспективен наблюдатели на динамиката на класни стаи, училища, области и общини. Тези развити прозрения са предназначени да служат на културни, етнически и интелектуално разнообразни нужди на K-12 студенти и да предостави лидерство чрез професионалното развитие и надзора на преподаватели по изкуства. 

Тя трябва да бъде внимателно отбеляза, че силно ниво на владеене на доктрината е важно да се допускане на всеки студент в програмата, а също и от решаващо значение за кулминацията дейност, включваща изследвания и авторство на пълна научна теза. Кандидатите обикновено се изисква да предприеме поне една методи на преподаване, разбира се, за да обогатят своите разбирания за съвременните постижения на педагогиката в областта.

Приемът в програмата е конкурентна и по кандидатстване и интервю. Заинтересованите лица са съветвани да интервю с координатора на програмата преди да направи допускане до Nathan Weiss Graduate School, с цел да се определи програма за годност.

За да научите повече за магистърска степен по изобразително изкуство Образование: Програмата надзор, посетете http://grad.kean.edu/masters-programs/fine-arts-supervision.

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing
Последна актуализация Авг. 2015

За учебното заведение

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropol ... Научете повече

Kean University is an accredited State University in New Jersey and is home to the Nathan Weiss Graduate College. The University is located just a few miles away from New York City. Kean is a metropolitan, comprehensive, interactive university that provides world-class education to its approximately 2,500 students. Свиване