MASTERSTUDIES

MSc Сан Антонио - MSc programs Сан Антонио - MSc Сан Антонио

Магистър е за магистър. Това е следдипломна образователна степен магистър "е дадено от университети в голям брой страни. Степента обикновено се изучава в областта на науките и от време на време в социалните науки.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

San Antonio е град, кръстен на Свети Антоний Падуа. Повече от 31 висши учебни заведения, домакин над 100 000 студенти. Arrieson River Theater, Aztec на брега на река, Fiesta Noche дел Рио и филмът дворец са основните забележителности на града. "

MSc Сан Антонио - Take your MSc Сан Антонио. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

Резултати Filter

Магистърска степен по електротехника

The University of Texas at San Antonio
MSc
<
Редовно
<
18&nbsp;-&nbsp;30 месеца
Английски
Кампус

Магистърската степен по електротехника е предназначена да предложи на студентите възможността да се подготвят за лидерски роли в кариерата с индустрията, правителството или об ...

Научете повече