MASTERSTUDIES

MSc Morehead - MSc programs Morehead - MSc Morehead

Магистър (MSC): Тези програми са програми за следдипломно обучение за хора, които наскоро са завършили бакалавърските програми и искат да подобрят своите знания на задълбочен и по-научно ниво.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Морхед е исторически град, който ще отбележи своята 156-та годишнина на 05 май 2013.The град е известен с еко-туризъм. Колежи и университети в Завършил град офертата и 2 години свързват магистърски програми в почти всички съвременни области. Основните съоръжения за научни изследвания и развитие на държавата също присъстват в този град.

MSc Morehead - Take your MSc Morehead. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

Резултати Filter

Магистър по инженерни науки и технологии

Morehead State University
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Магистърът по инженерство и управление на технологиите (MSETM) е предназначен предимно за лица, притежаващи бакалавърска степен по промишлени технологии, инженерни науки, инже ...

Научете повече