MASTERSTUDIES

MSc Bridgewater - MSc programs Bridgewater - MSc Bridgewater

Магистърски програми дава същото заглавие за степен - Майстора. Следдипломна квалификация като Капитаните на науката се скъсяват магистър. The магистър по управление на програмата или магистър на образованието за управление на програми за следдипломна квалификация в общо управление. Това означава, че студентите получават академично образование с дълбочина на размисъл и абстракция. Masters обикновено могат да бъдат класифицирани като магистър на науките (MSC) или популярната Магистър (MA). The Магистър (MSC), които обикновено се дава за успешно постигане на програми за следдипломна квалификация с науката или техническа гледна точка на конвергенцията.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

MSc Bridgewater - Take your MSc Bridgewater. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

Резултати Filter

Магистър по компютърни науки

Bridgewater State University
MSc
Английски

Магистърът по компютърни науки е предназначен да посрещне нарастващата нужда от компютърни специалисти на високо ниво чрез засилване на подготовката на хора, работещи в област ...

Научете повече