MASTERSTUDIES

MSc Bethesda - MSc programs Bethesda - MSc Bethesda

Степента „магистър по науките“ или MSc е академична степен, която потвърждава, че студентът успешно е приключил образователната програма и е изпълнил всички академични изисквания на тази научна образователна програма. Степента MSc разширява възможностите за кариера и подобрява заплащането.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Един от най-често срещаните варианти, за да получат диплома по Bethesda Maryland ще бъде DeVry университет. Един също така има опции на Троя държавен университет и Keller Завършил училище по мениджмънт.

MSc Bethesda - Take your MSc Bethesda. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

Резултати Filter

Магистър по наука в областта на информационната сигурност

SANS Technology Institute
MSc
MSc
Окт. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
3&nbsp;-&nbsp;5 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Създаден за работещи специалисти по киберсигурност и информационни технологии, магистърът по научно инженерно инженерно осигуряване (MSISE) е програма за завършила степен в об ...

Научете повече