MASTERSTUDIES

MSc Menomonie - MSc programs Menomonie - MSc Menomonie

A магистър, или магистърска степен в областта на науката е академична степен, доставени от университети в много страни. A Магистър е популярен избор след завършване на бакалавърска степен.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Menomonie е кръстен на Native American племе. Градът е седалището на окръг Дън окръг и председател част Menomonie Metropolitan статистическа зона. Градът е дом на няколко високо класирана университети и колежи.

MSc Menomonie - Take your MSc Menomonie. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

Резултати Filter

MS Manufacturing Engineering

University of Wisconsin-Stout
MSc
Английски

Въведение Магистър по научна степен Дипломната програма по производствено инженерство е разработена в отговор на регионалните нужди, за да осигури образователни стимули за наб ...

Научете повече

MS Образование

University of Wisconsin-Stout
MSc
Английски

Искате ли да развиете своята кариера в образованието и да подобрите влиянието си върху живота на учениците? Магистърската степен на образованието на UW-Stout е 30-кредитна маг ...

Научете повече