MASTERSTUDIES

MSc Tulsa - MSc programs Tulsa - MSc Tulsa

Степента „магистър по науките“ или MSc е академична степен, която потвърждава, че студентът успешно е приключил образователната програма и е изпълнил всички академични изисквания на тази научна образователна програма. Степента MSc разширява възможностите за кариера и подобрява заплащането.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Tulsa Оклахома е един от най-големите градове в страната. Градът е добре известен със своите връзки с петролната индустрия. Поради това на университета в града има някои от най-добрите програми за енергийна инженерни и бизнес в страната.

MSc Tulsa - Take your MSc Tulsa. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

Резултати Filter

Магистър по финанси (пълен / непълен режим)

University of Tulsa College of Business Administration
MSc
<
Редовно
<
2 години
Кампус

Тази програма доставя по-задълбочено проучване на сложни аналитични техники и пазарни сделки, които движат финансовите иновации. ...

Научете повече