MASTERSTUDIES

Задочно Човешки ресурси Малта - Човешки ресурси programs Малта Човешки ресурси

Господарят на науката дава възможност на завършилите да получи разширени изследователски умения и знания в професионална среда за обучение.A Магистър (MS) степен може да ви осигури основата на знания и ключови компетентности ви "ще трябва през целия си кариера

Придобиването на степен по човешки ресурси е начин да се подготвите за работа във фирма или организация. Студентите, които следват в такива програми, изучават курсове по трудово право, лидерство, управление и организационно поведение, равно заплащане на труда.  

Малта е малка островна държава в Средиземно море, която се намира на юг от остров Сицилия, Италия. Малта се е повишен успешно като изцяло двуезичен народ за малтийски и английски език. Тя се брои за много образователни институции в останалата част на света като страна, където английският е първи език, и затова често дори субсидира студентите да отида там, за да се научат. По-голямата част от гражданите на Малта говори английски с много висок стандарт.

Задочно MSc Малта - Take your Задочно MSc Малта. All Задочно MSc program and school information. Save time and contact the school here!

1 резултата за Човешки ресурси, Малта Filter

Магистърска степен по управление с управление на човешките ресурси (Университет на Честър)

Global College Malta
MSc
<
Редовно
<
Задочно
Кампус

Университет за MSc Chester в управлението, специалност Управление на човешките ресурси

Научете повече