MASTERSTUDIES

Задочно Човешки ресурси Semenyih - Човешки ресурси programs Semenyih Човешки ресурси, Semenyih

Степента „магистър по науките“ или MSc е академична степен, която потвърждава, че студентът успешно е приключил образователната програма и е изпълнил всички академични изисквания на тази научна образователна програма. Степента MSc разширява възможностите за кариера и подобрява заплащането.

Придобиването на степен по човешки ресурси е начин да се подготвите за работа във фирма или организация. Студентите, които следват в такива програми, изучават курсове по трудово право, лидерство, управление и организационно поведение, равно заплащане на труда.  

Малайзия е федерална конституционна монархия в Югоизточна Азия. Тя се състои от тринадесет държави и три федерални територии и е с обща земна маса от 329847 кв. км, разделени от Южнокитайско море на две подобен размер региони, полуостров Малайзия и Малайзия Борнео.

Задочно Човешки ресурси Semenyih - Take your MSc Semenyih. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Човешки ресурси, Semenyih Filter

Магистър по психология на управление

University of Nottingham Malaysia
MSc
<
Редовно
<
Задочно
English (UK)
Кампус

Програмата на MSc Management Psychology е проектирана около три критични управленски дейности: разработване на ефективни работници, идентифициране на компетентни работници и у ...

Научете повече