MASTERSTUDIES

Задочно Човешки ресурси Пърт - Човешки ресурси programs Пърт Човешки ресурси, Пърт

A магистър, или магистърска степен в областта на науката е академична степен, доставени от университети в много страни. A Магистър е популярен избор след завършване на бакалавърска степен.

Степента по човешки ресурси е добър начин да се подготвите за различни кариерни възможности, тъй като тя има брой практически приложения. Студентите, които следват в такива програми, могат да вземат курсове по трудово право, лидерство, управление и организационно поведение, равно заплащане на труда.  

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Задочно Човешки ресурси Пърт - Take your MSc Пърт. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Човешки ресурси, Пърт Filter

Магистър по управление на човешките ресурси

University of the Highlands and Islands
MSc
Ян. 2021
<
Задочно
<
30&nbsp;-&nbsp;60 месеца
Английски
Онлайн обучение

Независимо дали сте завършил, който търси да се заеме в тази специализирана област или вече работите и се нуждаете от развитие на вашите умения и способности, MSC, акредитиран ...

Научете повече