$close

Филтри

Преглед на резултатите

Християнски науки Programs, Search for the top MSc programs here! - MSc

Един MSc (магистър) е следдипломна квалификация, посочваща неговия получател, като постигна висока степен на майсторство в дадена дисциплина. A магистърска степен може да дава право на притежателя да преподава на ниво к… Научете повече

Един MSc (магистър) е следдипломна квалификация, посочваща неговия получател, като постигна висока степен на майсторство в дадена дисциплина. A магистърска степен може да дава право на притежателя да преподава на ниво колеж, и то обикновено е изискване за всеки, който желае да влезе в докторска програма.

Какво е магистърска степен по християнски изследвания? Това е една степен означаваше, че приносителят е напреднала знанията си на християнската теология за високо ниво. Програми обикновено отнема между една и две години, за да завърши и да се стреми да разшири възможностите на учениците да се ангажират своите общности и да прилага своята вяра с дълбоко разбиране на основните основите на писанията. Повечето програми не са предназначени за получаване на кандидати за директно министерство. Важно е, че тези, които се интересуват от магистърска степен по християнски изследвания контакт институции за курса данни.

Магистърска степен по християнски изследвания е за тези, които търсят да се повиши тяхната услуга, чрез по-добро разбиране на християнската вяра,. Това е особено ценно за тези, които търсят миряни лидерски позиции в техните събрания.

Завършване на магистърска степен по християнски изследвания може да варира значително в цената, в зависимост от конкретните институции и програми. Желаещите да преследва тази степен следва да се свържете с училища за текущото обучение и такси.

Страстта е какъв е интересът повечето дискове в магистърска степен по християнски изследвания. Тези, които го получава обикновено избират между продължи проучване с едно око към координиране или по-широки роли на отговорност като непрофесионални членове в техните религиозни общности. Research, писане, мисионерската работа, учение, приобщаване и основана на вярата консултиране са всички възможни пътища за носители на степента.

Има няколко възможности да се вземат предвид при преследването на магистърска степен по християнски изследвания.Разнообразие от всеобхватни програми са на разположение в много места, за да побере всички видове студенти. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Loma Linda University School of Religion
Loma Linda, Съединени Американски Щати

Магистърът по програма "Капеланство" е богословско и клинично основано капеланско образование в университета "Лома Линда". Той е разработен с помощта на насоки, установени от ... +

Магистърът по програма "Капеланство" е богословско и клинично основано капеланско образование в университета "Лома Линда". Той е разработен с помощта на насоки, установени от Асоциацията на професионалните свещеници (APC), която наблюдава и стриктно поддържа националните стандарти за „най-добри практики“ за капеланската професия. -
MSc
Английски
Кампус