MASTERSTUDIES

MSc Sophia Antipolis - MSc programs Sophia Antipolis - MSc Sophia Antipolis

Магистърски програми дава същото заглавие за степен - Майстора. Следдипломна квалификация като Капитаните на науката се скъсяват магистър. The магистър по управление на програмата или магистър на образованието за управление на програми за следдипломна квалификация в общо управление. Това означава, че студентите получават академично образование с дълбочина на размисъл и абстракция. Masters обикновено могат да бъдат класифицирани като магистър на науките (MSC) или популярната Магистър (MA). The Магистър (MSC), които обикновено се дава за успешно постигане на програми за следдипломна квалификация с науката или техническа гледна точка на конвергенцията.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

MSc Sophia Antipolis - Take your MSc Sophia Antipolis. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

Резултати Filter

MS във високоефективните изчислителни системи и изкуствения интелект (Mastère Spécialisé® HPC - AI)

Mines ParisTech
MSc
Окт. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

Mastère Spécialisé® (MS) HPC - AI е Mines ParisTech една година след магистърска степен, акредитирана от Conférence des Grandes Ecoles. Тя се фокусира върху високоефективните ...

Научете повече