123 MSc Програми в Финландия for 2024

MSc Програми в Финландия for 2024Filter
    • Turku, Финландия

    Редовно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Програмата за магистърска степен по развитие на храните ви предоставя компетентност за посрещане на предизвикателствата в научните изследвания и разработки в хранително-вкусовата промишленост и научните среди.

    • Helsinki, Финландия

    Редовно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език, Финландски, Шведски

    Животът на Земята зависи от слънчевата енергия, улавяна от растенията - те са основата на повечето хранителни мрежи и са в основата на функционирането на всички основни екосистеми. Растенията освобождават кислорода, който дишаме. Те преобразуват слънчевата енергия в химическа енергия, осигурявайки ни храна, влакна, възобновяеми енергийни източници и суровини за много индустрии. Растенията не извършват тези процеси изолирано. Те взаимодействат с други организми и физическата и химическата среда, общуват и активно се приспособяват към техните обстоятелства. Как правят тези неща на молекулярно, физиологично и функционално ниво и как можем да се възползваме от това? След като завършите магистърската програма по интегративни растителни науки, на тези големи въпроси и още много други отговори ще имате сегашните отговори, базирани на авангардни изследвания на нашите учени.

    • Helsinki, Финландия

    Редовно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Научете повече за специалностите по икономика и уникалната възможност за избор на курсове от три университета.

    • Rotterdam, Холандия
    • Bilbao, Испания
    • + 5 more

    Редовно обучение

    2 години

    Смесен, На територията на колежа

    Английски език

    Обаждане на бъдещи градски мислители, които са любопитни и се интересуват от това как можем да съживим постиндустриалните градове! Тази вълнуваща и уникална магистърска програма иска да създаде образователен опит, който разпознава и отговаря критично на проблемите на градовете в различни форми и етапи на постиндустриалния преход и обучава следващото поколение специалисти с умения и знания от 21-ви век, необходими за справяне с предизвикателствата и възможностите на градовете в преход и свръхразнообразните общества. Това е идеалната програма за професионалисти, участващи в проектирането, планирането, управлението или оценката на града, които искат да се присъединят към жизнена общност на знанието и иновациите, ангажирана с преосмислянето на по-устойчиво градско бъдеще. RePIC насърчава трансформативните начини на преподаване, изследване и учене - в отговор на специфичните предизвикателства и характеристики на постиндустриалните градове.

    • Joensuu, Финландия

    Редовно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Мултидисциплинарната програма IMLEX обединява преобразуване на изображения, осветление и компютърни науки. Целта на програмата е да обучи експерти, които освен солидно теоретично разбиране на виртуалната реалност ще притежават и силни практически умения в приложенията за виртуална реалност. Студентите по програмата IMLEX ще се възползват от европейската научноизследователска експертиза, съчетана с японски опит в изследванията, насочени към виртуалната реалност и роботиката.

    • Espoo, Финландия
    • Bordeaux, Франция
    • + 4 more

    Редовно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    С нарастването на населението в световен мащаб и в ЕС, заедно с благосъстоянието и благосъстоянието, потреблението на глава от населението също се увеличава. По-специално в ЕС потреблението изпреварва производството, особено по отношение на по-сложните, ресурсоемки технологии и продукти, които са станали част от ежедневието. В резултат на това значението на рециклирането и кръговата икономика ще продължи да се увеличава, за да се разнообразят източниците ни на доставки и да се задоволят нуждите ни. AMIS е магистърска програма по съвременни материали за иновации и устойчивост. Основната цел на програмата е да предостави на студентите разбиране за пълната верига на стойността на суровините и мислене за иновации и предприемачество, фокусирани върху устойчивостта.

    • Jyväskylän yliopisto, Финландия

    Редовно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Програмата за магистърска степен по физика, предоставена от Факултета по математика и природни науки, е двугодишна (120 ECTS) програма на пълно работно време, преподавана на английски език. Заявленията за тази магистърска програма могат да се подават веднъж годишно през януари и след като бъдат приети, вашето обучение ще започне през септември. От тази програма ще завършите с магистърска степен.

    • Oulu, Финландия

    Редовно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Програмата за компютърни науки и инженерни изследвания в University of Oulu предоставя вълнуваща възможност за обучение в водеща научноизследователска среда, съсредоточена върху интелигентни цифрови решения на реални проблеми.

    • Lappeenranta, Финландия
    • Mikkeli, Финландия

    Редовно обучение

    2 години

    Смесен

    Английски език

    Съвременният финансов мениджмънт изисква все повече знания за инструментите и техниките на бизнес анализите. Необходима е комбинация от стратегически финанси и бизнес анализи, за да се отговори на нуждите на бъдещите бизнеси, които искат да вземат базирани на факти решения в конкурентна бизнес среда. В тази магистърска програма ще изучавате стратегически финанси и бизнес анализи. Ще придобиете интересни и подходящи умения, които ще ви позволят да работите на различни ръководни позиции в международна бизнес среда.

    • Stockholm, Швеция
    • Helsinki, Финландия
    • + 4 more

    Редовно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Придобийте знания за проектиране и управление на устойчиви градски планове и политики и умения за стимулиране на отговорни иновации.

    • Lahti, Финландия
    • Madrid, Испания
    • + 6 more

    Редовно обучение

    24 Месеца

    На територията на колежа

    Английски език

    Секторът на суровините навлиза в нова ера, която изисква от компаниите да трансформират своите операции, да създадат нови бизнес модели и да насърчат дигитална култура. В този контекст индустрията на минералите е изправена пред променяща се среда на таланти, което налага нови набори от умения в тяхната работна сила. Компаниите трябва да гарантират, че персоналът им е правилно съставен, за да поддържа този процес на трансформация. В сектора на суровините технологията не е самоцел. Най-голямото въздействие ще дойде от вграждането на различни нови технологии като интегрирано цяло и по цялата верига на стойността на минното дело. Всяка възможност е значима сама по себе си, но постигането на пълния потенциал на всички възможности е възможно само ако те се преследват по интегриран начин. Ключът към това е да има многофункционални екипи, които разбират както минните операции, така и технологиите и са в състояние да интегрират нови технологии в операциите. Компаниите трябва да могат да намерят правилните хора с необходимия набор от умения, за да увеличат максимално създаването на стойност. Копачите трябва да подготвят работната си сила днес, за да отговорят на изискванията на утрешната дигитална ера или рискуват бъдещ растеж и иновации. С течение на времето минната работа ще се развие към работни места, базирани на знания, които решават същите предизвикателства като днешните, но го правят чрез различни средства и в същото време се изправят пред нови предизвикателства. Минните компании, които разпознават тази промяна днес и най-добре се ориентират в предстоящите промени, ще бъдат победителите утре.

    • Tampere, Финландия

    Редовно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Потопете се в тайните на науката за материалите. Бъдещето общество се нуждае от по-издръжливи, леки и екологично чисти материали. Силните познания по естествени науки и наука за материалите, съчетани със страст към разработването на нови материални решения, ви правят подходящ експерт.

    • Espoo, Финландия
    • Dublin, Република Ирландия
    • + 2 more

    Редовно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Магистърската степен по производство без дефекти за кръгова икономика е международно призната програма за двойна степен, подкрепена от EIT и EIT Manufacturing. Тази програма съчетава цялостно разбиране на науката за производството, обхващаща физиката на оборудването и процесите, с фокус върху анализа на данни, включително прилагането на придобити данни за процеса за осигуряване на качество на процеса.

    • Turku, Финландия

    Редовно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Програмата за магистърска степен по глобално управление на иновациите е предназначена да внесе научно мислене в управленските предизвикателства на кръстопътя на международния бизнес, предприемачеството и управлението на иновациите.

    • Joensuu, Финландия

    На територията на колежа

    Английски език

    TRANSATLANTIC Master of Science (TRANSFOR-M) е двугодишна магистърска програма, водеща до европейска и канадска магистърска степен по горско стопанство и управление на околната среда. Като студент TRANSFOR-M ще изучавате съвременни подходи за устойчиво управление на горите и околната среда и ще придобиете мултикултурни перспективи по екологични, икономически и социални въпроси. Вашите проучвания ще се състоят от едногодишни проучвания във Финландия и едногодишни проучвания в Канада.