MASTERSTUDIES

Задочно Управление на човешките ресурси Малта - Управление на човешките ресурси programs Малта Управление на човешките ресурси

Степента „магистър по науките“ или MSc е академична степен, която потвърждава, че студентът успешно е приключил образователната програма и е изпълнил всички академични изисквания на тази научна образователна програма. Степента MSc разширява възможностите за кариера и подобрява заплащането.

Програмите по управление на човешки ресурси предлагат на студентите основи за ръководство и мениджмънт на персонала във фирми и организации. В такива програми студентите придобиват брой умения, включително за управление на конфликти, трудови отношения, създаване на показатели за възвращаемост на инвестиции и изграждане на работни екипи.  

Малта е малка островна държава в Средиземно море, която се намира на юг от остров Сицилия, Италия. Малта се е повишен успешно като изцяло двуезичен народ за малтийски и английски език. Тя се брои за много образователни институции в останалата част на света като страна, където английският е първи език, и затова често дори субсидира студентите да отида там, за да се научат. По-голямата част от гражданите на Малта говори английски с много висок стандарт.

Задочно MSc Малта - Take your Задочно MSc Малта. All Задочно MSc program and school information. Save time and contact the school here!

1 резултата за Управление на човешките ресурси, Малта Filter

Магистърска степен по управление с управление на човешките ресурси (Университет на Честър)

Global College Malta
MSc
<
Редовно
<
Задочно
Кампус

Университет за MSc Chester в управлението, специалност Управление на човешките ресурси

Научете повече