MASTERSTUDIES

Задочно Управление на човешките ресурси Semenyih - Управление на човешките ресурси programs Semenyih Управление на човешките ресурси, Semenyih

Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски програми MSc продължават до две години, след което завършилите може да продължат образованието или да изграждат професионална кариера.

Програмите по управление на човешки ресурси предлагат на студентите основи за ръководство и мениджмънт на персонала във фирми и организации. В такива програми студентите придобиват брой умения, включително за управление на конфликти, трудови отношения, създаване на показатели за възвращаемост на инвестиции и изграждане на работни екипи.  

Малайзия е федерална конституционна монархия в Югоизточна Азия. Тя се състои от тринадесет държави и три федерални територии и е с обща земна маса от 329847 кв. км, разделени от Южнокитайско море на две подобен размер региони, полуостров Малайзия и Малайзия Борнео.

Задочно Управление на човешките ресурси Semenyih - Take your MSc Semenyih. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Управление на човешките ресурси, Semenyih Filter

Магистър по психология на управление

University of Nottingham Malaysia
MSc
<
Редовно
<
Задочно
English (UK)
Кампус

Програмата на MSc Management Psychology е проектирана около три критични управленски дейности: разработване на ефективни работници, идентифициране на компетентни работници и у ...

Научете повече