MASTERSTUDIES

Задочно Управление на човешките ресурси етажерка за ноти - Управление на човешките ресурси programs етажерка за ноти Управление на човешките ресурси, етажерка за ноти

A магистър или магистър е докторска степен обикновено в областта на науки и обществените науки. Магистър могат да бъдат разбира се-базирани, основани на научни изследвания, или смес от двете.

Придобиването на степен по управление на човешки ресурси е полезно за тези, които се интересуват от ръководство и мениджмънт на персонал в фирми и организации. Програмите в тази област осигуряват на студентите знания за управление на конфликти, създаване на показатели за възвращаемост на инвестиции, изграждане на работни екипи и много други.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Кентърбъри е исторически град катедрала, а името означава "Кент хора " и крепостта ". Това е дом на четири университета и няколко други висши учебни заведения, които обхващат 25% от възрастното население на Кентърбъри.

Задочно Управление на човешките ресурси етажерка за ноти - Take your MSc етажерка за ноти. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Управление на човешките ресурси, етажерка за ноти Filter

MSc Управление на човешките ресурси

Kent Business School, University of Kent
MSc
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Тази програма е предназначена да създава добре закръглени практици в областта на човешките ресурси с примерни знания и умения. Акредитиран от Chartered Institute of Personnel ...

Научете повече