MASTERSTUDIES

Задочно Управление на международни човешки ресурси Dundee - Управление на международни човешки ресурси programs Dundee Управление на международни човешки ресурси, Dundee

Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски програми MSc продължават до две години, след което завършилите може да продължат образованието или да изграждат професионална кариера.

Проучването на международното управление на човешките ресурси включва всичко от работа застраховка и обезщетения за справяне с оплаквания на работниците и служителите. Това е една отлична възможност за студенти, които желаят да работят за компании, които оперират в няколко държави.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Dundee, един от най-големите градове в Шотландия, е студент население от около 17 000. Има три университета и един колеж, и те са известни за научни изследвания в областта на биомедицината, онкологични и компютърни игри.

Задочно Управление на международни човешки ресурси Dundee - Take your MSc Dundee. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Управление на международни човешки ресурси, Dundee Filter

MSC / pgdip международното управление на човешките ресурси

Abertay University
MSc
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Този курс ви предлага възможност да се учат и да бъдат в състояние да прилагат политики и практики, които да вземат предвид влияния от различни заинтересовани страни и институ ...

Научете повече