MASTERSTUDIES

Задочно Трудови отношения Хонг Конг - Трудови отношения programs Хонг Конг Трудови отношения

A магистър или магистър е докторска степен обикновено в областта на науки и обществените науки. Магистър могат да бъдат разбира се-базирани, основани на научни изследвания, или смес от двете.

Трудовите отношения е широко поле обхващаща други, като право, финанси, управление, междуличностна комуникация и организационно поведение. Професионалистите трябва да се движите, приложими аспекти в тяхната организация, за да запазят и развият своя талант като се преследват своите по-големи цели.

Hong Kong, намерени на южния бряг на Китай, страната е един от двата специални административни райони в Република Китай. Hong Kong "и висшето образование се поставя в структурата на Англия, както и международни системи. Тя се ръководи от страната "и образование бюро.

Задочно MSc Хонг Конг - Take your Задочно MSc Хонг Конг. All Задочно MSc program and school information. Save time and contact the school here!

1 резултата за Трудови отношения, Хонг Конг Filter

Магистърска степен по мениджмънт - управление на човешките ресурси

Faculty of Business, Hong Kong Polytechnic University
MSc
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Тази програма позволява на учениците да смесват и подбират предметите, за да отговарят на техните лични растеж и потребности от обучение ...

Научете повече