MASTERSTUDIES

Токсикология Франция - Токсикология programs Франция Токсикология

Магистър (MSC): Тези програми са програми за следдипломно обучение за хора, които наскоро са завършили бакалавърските програми и искат да подобрят своите знания на задълбочен и по-научно ниво.

Токсикологичните програми са предназначени да помогнат на учениците да научат всичко за това как отрова, отрова, както и други опасни вещества, се контролират и да се лекуват. Студентите могат да обхващат области като биология, химия, фармакология и физиология, докато се научим как да се отнасяме излагане на токсини.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

Токсикология Франция - Take your MSc Франция. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Франция here!

1 резултата за Токсикология, Франция Filter

Магистър по замърсяване на околната среда и токсикология

University of Bordeaux
MSc
Септ. 2021
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Тази международна магистърска програма осигурява обучение в областта на екотоксикологията, токсикологията и химията на околната среда с иновативни практически компоненти. ...

Научете повече