MASTERSTUDIES

Токсикология Бордо - Токсикология programs Бордо Токсикология, Бордо

Господарят на науката дава възможност на завършилите да получи разширени изследователски умения и знания в професионална среда за обучение.A Магистър (MS) степен може да ви осигури основата на знания и ключови компетентности ви "ще трябва през целия си кариера

Токсикологичните програми са предназначени да помогнат на учениците да научат всичко за това как отрова, отрова, както и други опасни вещества, се контролират и да се лекуват. Студентите могат да обхващат области като биология, химия, фармакология и физиология, докато се научим как да се отнасяме излагане на токсини.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

В качеството си на столичния район във Франция, Бордо град е дом на над 200 000 жители. Това е дом на голяма винарската индустрия и Панаир на виното в света. Бордо също е дом на университета в Бордо.

Токсикология Бордо - Take your MSc Бордо. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Токсикология, Бордо Filter

Магистър по замърсяване на околната среда и токсикология

University of Bordeaux
MSc
Септ. 2021
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Тази международна магистърска програма осигурява обучение в областта на екотоксикологията, токсикологията и химията на околната среда с иновативни практически компоненти. ...

Научете повече